SPORTURI  »  NOUTATI AUTO  »  DACIA LOGAN 3

Dacia Logan 3, suprinsă la teste! Noul model are faruri LED și ar putea avea o opțiune de senzație

Dacia Logan 3, foto: 4tuning.ro/Motorbox +2   FOTO
Dacia Logan 3, foto: 4tuning.ro/Motorbox

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 februarie 2020 13:00

Dacia pregătește noul model, Dacia Logan 3. Mașina a apărut în husă de camuflaj și reporterii au prins-o în câteva imagini.

Mașina a fost văzută pe străzi, la teste. Se pare că noua Dacia Logan 3 va avea faruri led și ceva modificări la mânerele portierelor, conform 4tuning.ro. E posibil ca mașina să aibă și o versiune hibrid, în premieră pentru cel mai mare producător auto din România. Iată imaginile surprinse de Motorbox:

Autoblog.md scrie că Logan-ul european se va baza pe o versiune a platformei modulară CMF-B, pe care sunt construite și hatchback-urile Renault Clio și Nissan Micra de ultimă generaţie. Și gama de motoare pentru piețele locale este probabil să fie compusă din agregate cu trei şi patru cilindri, benzinare şi diesel-uri, dar şi variante care pot consuma alternativ GPL, conform sursei citate.

Dacia Sandero, model 2021, primele imagini surprinse de „paparazzi”!

Pe lângă noul Logan, Dacia Sandero, a treia generație, vine în 2021 și este compatibilă cu mare varietate de motoare a celor de la Renault. Reporterii de carscoops.com au publicat imagini cu modelul de Dacia Sandero în huse de camuflaj, care protejează secretele de design ale noii mașini. Aceeași sursă estimează că noua Dacia Sandero ar putea avea un motor pe benzină de 1.3 litri, dezvoltat de Renault împreună cu Daimler, de 128 de cai putere. Vezi noua Dacia Sandero, model 2021 aici. 

Citește și: 

România dă o lovitură gigantică pe piața mașinilor electrice! OFICIAL: fabrica de 5000mp care investește într-o tehnologie vitală

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
blatistudinovidiu
blatistudinovidiu  •  13 Februarie 2020, 12:40

Aceeași Mărie cu alta pălărie... cel mai probabil va depăși ca longevitate modelul Dacia 1300...

raul4steaua
raul4steaua  •  13 Februarie 2020, 10:53
Postat de 22cea pe 12 Februarie 2020, 14:08

Wow o nebunie !

Nebunia la taximetristi

22cea
22cea  •  12 Februarie 2020, 14:08

Wow o nebunie !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close