NOUTATI AUTO  ·  EVENIMENT

Elon Musk explică momentul penibil de la evenimentul de prezentare a Tesla CYBERTRUCK

Marti, 26 Noiembrie 2019

TESLA CYBERTRUCK, noul proiect al lui Elon Musk, a intrat pe piață, însă incidentul petrecut la evenimentul nerfericit de la evenimentul de prezentare continuă să stârnească reacții diverse.

Potrivit hotnews.ro, Elon Musk a încercat să justifice fail-ul de la evenimentul de lansare, explicând că lovitura de baros ațintită asupra ușilor mașinii ar fi trebuit să aibă loc după aruncarea bilelor metalice în geamuri, nu invers, așa cum s-a întâmplat.

+8 FOTO

Moment penibil la testul balistic

În timpul prezentării, Elon Musk l-a chemat pe scenă pe șeful departamentului de design de la Tesla și l-a invitat mai întâi să lovească cu un baros ușile mașinii, iar apoi să arunce cu o bilă metalică în geam, informează Libertatea.

Bila a reușit să spargă geamul, chiar dacă nu a trecut prin el. Elon Musk a fost auzit înjurând, apoi a spus: „Este loc de îmbunătățire”.

Vezi și: 

Elon Musk a prezentat Tesla Cybertruck! Moment PENIBIL: i-au explodat geamurile când Musk făcea un experiment de rezistență! Cât costă și ce autonomie are pick-up-ulA pornit cu o afacere de familie, acum sunt pe 25 în topul celor mai bogate familii din lume. Compania este descrisă drept

Libertatea

Comentarii (1)

pain89  •  26 Noiembrie 2019, 10:47

Nu vedeți ca ala cu barosul da cu o sete în primu geam după care în mașină își retrage ușor mana clar ca a lovit mai ușor, după ce ca arata ca un cosciug mai vor sa și păcălească lumea cu dotări imaginare.

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
10:15 Tenis

Australian Open

Eurosport, Eurosport 2
12:20 Schi Alpin

Cupa Mondială

Eurosport 2
18:55 Sărituri cu schiurile

Cupa Mondială

Eurosport
19:00 Handbal M, CM 2020

Norvegia-Croația

Digi 2, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga

Borussia Dortmund - FC Koln

Digi 3, Look Plus
21:30 Handbal M, CE 2020

Slovenia-Spania

Digi 2
21:45 Fotbal, Ligue 1

Nice - Rennes

Digi 4, Look Sport 2
21:45 Fotbal, Serie A

Brescia - AC Milan

Digi 1, Look Sport
21:50 Patinaj Artistic

CE 2020

TVR 2
Program TV complet

Liga 1