SPORTURI  »  NOUTATI AUTO  »  EVENIMENT

Elon Musk explică momentul penibil de la evenimentul de prezentare a Tesla CYBERTRUCK

Articol de GSP - Publicat marti, 26 noiembrie 2019 10:23

TESLA CYBERTRUCK, noul proiect al lui Elon Musk, a intrat pe piață, însă incidentul petrecut la evenimentul nerfericit de la evenimentul de prezentare continuă să stârnească reacții diverse.

Potrivit hotnews.ro, Elon Musk a încercat să justifice fail-ul de la evenimentul de lansare, explicând că lovitura de baros ațintită asupra ușilor mașinii ar fi trebuit să aibă loc după aruncarea bilelor metalice în geamuri, nu invers, așa cum s-a întâmplat.

+2 FOTO

Moment penibil la testul balistic

În timpul prezentării, Elon Musk l-a chemat pe scenă pe șeful departamentului de design de la Tesla și l-a invitat mai întâi să lovească cu un baros ușile mașinii, iar apoi să arunce cu o bilă metalică în geam, informează Libertatea.

Bila a reușit să spargă geamul, chiar dacă nu a trecut prin el. Elon Musk a fost auzit înjurând, apoi a spus: „Este loc de îmbunătățire”.

Vezi și: 

Elon Musk a prezentat Tesla Cybertruck! Moment PENIBIL: i-au explodat geamurile când Musk făcea un experiment de rezistență! Cât costă și ce autonomie are pick-up-ul

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
pain89
pain89  •  26 Noiembrie 2019, 10:47

Nu vedeți ca ala cu barosul da cu o sete în primu geam după care în mașină își retrage ușor mana clar ca a lovit mai ușor, după ce ca arata ca un cosciug mai vor sa și păcălească lumea cu dotări imaginare.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează