SPORTURI  »  AUTO  »  CORONAVIRUS

Dacia întrerupe activitatea la Mioveni din cauza coronavirusului » Ce se întâmplă cu cei peste 14.000 de angajați

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 martie 2020 11:03

Automobile Dacia, cea mai mare companie din țară, va întrerupe activitatea la uzina din Mioveni din cauza pandemiei de coronavirus.

Cei peste 14.000 de angajați ai uzinei Dacia de la Mioveni vor fi trimiși în șomaj tehnic până pe data de 5 aprilie. În această perioadă vor fi remunerați cu 85% din salariu, conform înțelegerii din contractul colectiv de muncă.

„De mâine de la ora 12 până pe data de 5 aprilie, uzina Dacia îşi încetează activitatea, ca măsură preventivă. La Dacia nu există niciun caz de Coronavirus, însă există angajaţi care au luat contact cu oameni din zone cu probleme şi care acum stau izolaţi la domiciliu", a declarat Ion Iordache, viceliderul sindicatului de la Automobile Dacia, conform Ziarul Financiar.

VIDEO / Dacia a întrerupt activitatea

Ford a întrerupt și ea activitatea

Uzina Ford din Craiova va trimite la rândul ei cei 6.000 de angajați în șomaj tehnic din cauza pandemiei de coronavirus. În perioada 19 martie - 5 aprilie, cea în care vor sta acasă, oamenii vor primi 78% din salariu.

Vezi cum e afectat sportul mondial de coronavirus:

  1.  EURO 2020 a fost amânat pentru 2021
     
  2. Mai mulți fotbaliști din Serie A au fost depistați pozitiv cu COVID-19. Cea mai afectată echipă este Sampdoria, cu 6 jucători. Au fost confirmate cazuri și în Anglia, Franța și Germania.
     
  3. Europa tremură sub presiunea tot mai mare a pandemiei cu SARS-CoV-2, virusul care provoacă boala COVID-19, iar Germania, una dintre națiunile cele mai puternice, simte la rândul ei această apăsare. Sportul e afectat, mai ales cel de top, cel mai vizibil, televizat, comentat, urmărit. Ce se întâmplă însă în structurile de la alte niveluri?
     
  4. Italia renaște după dezastrul produs de coronavirus » La ora 18:00, în fiecare seară, oamenii fac un gest senzațional!
     
  5. Ivan Garcia Cortina, câștigător săptămâna trecută al etapei a treia din Paris-Nisa, a venit cu o idee catalogată simplă și genială pentru a repara calendarul ciclist, afectat și el de pandemia de coronavirus!
     
  6. Marius Marin (21 de ani) trăiește și joacă în Italia, la Pisa. Mijlocașul povestește scenele din „Cizmă”, unde totul pare a fi desprins dintr-un film horror, cu oameni blocați în casă de teama îmbolnăvirii cu COVID-19. „Parcă suntem în Call of Duty. La supermarket intrăm câte 5 persoane”
     
  7. Peste Oceanul Atlantic, NBA a fost suspendată

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
catalynn
catalynn  •  18 Martie 2020, 14:00
Postat de daviddraiman pe 18 Martie 2020, 11:54

Bah voi in loc sa gasiti ''teste '' inchideti tot ...BAH O SA CREATI HAOS '' APOCALIPSA'' o sa iasa macel pe strada !!! o sa se sparga case la greu ....NU A MURIT NIMENI DE FOAME !!! ..cand o sa te roada stomacul ..intri la vecinul care a cumparat 10000 de conserve ...VOI INCHIDETI UZINE SI LUMEA UMBLA DE NEBUNA PE STRADA !!!

De foame au mai murit, însă din câte văd in România de coronavirus n-a murit încă nimeni, băi, nimeni!!! Cum așa ceva!? :-))))

daviddraiman
daviddraiman  •  18 Martie 2020, 11:54

Bah voi in loc sa gasiti ''teste '' inchideti tot ...BAH O SA CREATI HAOS '' APOCALIPSA'' o sa iasa macel pe strada !!! o sa se sparga case la greu ....NU A MURIT NIMENI DE FOAME !!! ..cand o sa te roada stomacul ..intri la vecinul care a cumparat 10000 de conserve ...VOI INCHIDETI UZINE SI LUMEA UMBLA DE NEBUNA PE STRADA !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează