SPORTURI  »  AUTO  »  DACIA DUSTER

FOTO Prima mașină Dacia Duster cabrio coupe, produsă în București: investiție de 30.000 de euro

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 august 2020 14:08 / Actualizat miercuri, 26 august 2020 14:24

Un serviciu auto independent a transformat o Dacia Duster, care fusese grav avariată cu doar câteva luni înainte, într-un cabrio coupe.

Modificările aduse caroseriei au presupus o investiție de peste 30.000 de euro, iar noul automobil a primit denumirea „Duster Summer”, datorită desing-ului inspirat din atmosfera sezonului estival, se arată într-un comunicat remis de serviciul auto care a produs modelul.

Transformarea mașinii grav avariate într-un automobil de lux, complet funcțional, a durat patru luni. Caroseria a fost înlocuită complet, iar sistemul electric a fost adaptat. Scaunele și bordul au fost înlocuite și retapițate cu piele albă, acoperișul obișnuit a fost înlăturat, iar podelele au fost decorate în stil nautic.

„De la bun început ne-am propus ca modificările aduse caroseriei să păstreze caracteristicile modelului Dacia Duster, întocmai pentru că voiam să realizăm o adaptare funcțională a acestuia, păstrându-i esența. Astfel, chiar dacă ar fi fost mai simplă înlocuirea unor elemente, în unele cazuri, noi am ales să investigăm și să încercăm diferite variante, astfel încât orice român să poată recunoaște, cu ușurință, varianta originală a mașinii”, spune Eugen Lungu, Director General AutoK9, service-ul auto care a recondiționat mașina.

+1 FOTO

Citește și alte știri auto:

A fost testată şi s-a descoperit că are alcool în sînge! Ce s-a întîmplat apoi i-a lăsat fără replică pe poliţişti! Poţi face aşa ceva şi în România?!

Țeapă pe autostradă! Cum îi păcălesc hoții pe șoferi, în drum spre Constanța

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
trink
trink  •  26 August 2020, 18:32

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

859779594095355
Nick Rasu  •  26 August 2020, 17:13
Postat de Nick Rasu pe 26 August 2020, 17:07

nu au bagat nici 5 mii in ea...si oricum nu conteaza ca nu poti sa o inscrii in Romania or in alta tara... si chiar daca poti sa o inscrii ce faci cu ea cand ploua sau ninge...

Si inca ceva...masina nu a fost "Produsa" a fost modificata... cand produci ceva il produci de la zero...

859779594095355
Nick Rasu  •  26 August 2020, 17:07

nu au bagat nici 5 mii in ea...si oricum nu conteaza ca nu poti sa o inscrii in Romania or in alta tara... si chiar daca poti sa o inscrii ce faci cu ea cand ploua sau ninge...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează