SPORTURI  »  ALTELE  »  AUTO-BILD.RO

VIDEO Dramatic! Depășește pe linia continuă în timp ce un alt șofer virează la stânga. Ce se întâmplă mai departe

Articol de GSP - Publicat marti, 03 septembrie 2019 18:08

Mulți șoferi români aleg să ignore linia continuă de pe axul drumului și intră în depășiri atât neregulamentare, cât și extrem de riscante. Dar ce se întâmplă atunci când un alt autoturism din fața primului virează stânga, tot pe linie continuă, fără să se asigure?

Două autoturisme calcă linia continuă, pe un drum cu o singură bandă pe sens de pe o șosea din România și ajung la un pas de coliziune. Primul șofer intră în depășire, în vreme ce al doilea virează stânga.

Judecând după imaginile surprise cu camera de bord, cele două vehicule nu s-au ciocnit, ci ambii șoferi au frânat brusc, iar cel de-al doilea a pierdut controlul mașinii. Unghiul din care este filmată scena nu favorizează un verdict clar, dar chiar și în eventualitatea unei coliziuni, daunele ar fi minore.

⛔ Sursa: Osman F.

Publicată de Info Trafic 24 pe Miercuri, 28 august 2019

Citește continuarea pe Auto-Bild.ro!

Citește și:

Țeapă pe autostradă! Cum îi păcălesc hoții pe șoferi, în drum spre Constanța

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
bulletproof
bulletproof  •  04 Septembrie 2019, 07:01

Mie mi se pare că șoferul autoturismului alb a trecut de drumul lateral, a întors "in drum", pe linia întreruptă, și venea pe celălalt sens, urmând să facă dreapta ! Ce ochi am, n'așa ❗❗❗

liviuemil
liviuemil  •  03 Septembrie 2019, 22:40
Postat de Marius Eugen pe 03 Septembrie 2019, 19:38

Ai orbul găinii. Cel care a făcut depășirea neregulamentar( cel din spatele dubiței), a intrat în lateralul celui ce a virat la stânga regulamentar( cel din fața dubiței), după terminarea liniei continue.

Ai tu orbul gainii. In dreptul drumului lateral e linie continua,Pe ala se intra numai facind dreapta.

129145761706628
Marius Eugen  •  03 Septembrie 2019, 19:38

Ai orbul găinii. Cel care a făcut depășirea neregulamentar( cel din spatele dubiței), a intrat în lateralul celui ce a virat la stânga regulamentar( cel din fața dubiței), după terminarea liniei continue.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează