GSP.RO  »  GSP SPECIAL  »  INTERVIU

EXCLUSIV Cornel Dinu dezvăluie motivele care au dus la retragerea sa: "Atunci am zis «nu mai sunt eu ăla care-i pune pe toți la punct»"

Articol de GSP - Publicat joi, 02 august 2018 20:10

Cornel Dinu a împlinit astăzi 70 de ani, iar Gazeta Sporturilor i-a dedicat o ediție specială de 18 pagini "Procurorului". Dintre acestea, șase pagini cuprind un amplu interviu cu marele dinamovist.

Fostul jucător a dezvăluit în interviu motivele care au dus la decizia de a se retrage.

"Pentru că se juca om la om am întâlnit tot felul de adversari: Pele, Eusebio, Muller, Overath. Paradoxal, contacte mai dure pentru mine am avut aici, în țară, spre sfârșitul carierei. M-au pus pe gânduri și d-aia m-am lăsat.

Erau doi jucători duri la Bacău, Hrițcu și Burleanu, tatăl așa zisului șef al Federației de acum. Hrițcu m-a atacat din spate, mi-a făcut o întindere la ligamente la genunchi. Și am mai avut prin '82, '83 un duel la cap cu Radu Panfil, care juca la Baia Mare, a sărit mai jos decât mine și mi-a spart arcada. Și încă unul cu Eduard, un vârf de la Ploiești cu o căpățână tare, m-a lovit și mi-a spart capul, m-am ales cu o tăietură urâtă.

Atunci am zis «nu mai sunt eu ăla care-i pune pe toți la punct, uite că sunt unii mai puternici decât mine! Ce ar fi să mă las?». Și m-am retras. Era vara lui '83", a declarat Cornel Dinu pentru Gazeta Sporturilor.

CITEȘTE ȘI:

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (3)
966970740030709
Stanila Ion  •  03 August 2018, 11:33

A fost renumit ca cel mai mare "cotonogar" din generatia sa si se plange ca a fost si el faultat...

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  03 August 2018, 04:19

Daca Dinu ar fi fost stelist...Eeheeeheeeeeiiiiiii! cate laude ar fi fost despre el. Asa insa.

danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  03 August 2018, 00:17

Cred ca aceia a fost cea mai buna decizie a ta legata de cariera din fotbal

Vezi toate comentariile (3)
Comentează