GSP.RO  »  INTERNATIONAL  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Coronavirusul îi poate strica planurile lui Olăroiu. Tehnicianul are interdicție în China

Articol de , - Publicat vineri, 14 februarie 2020 14:37

Coronavirusul îi poate strica toate planurile pentru startul sezonului lui Cosmin Olăroiu (50 de ani), antrenorul formației chineze Jiangsu Suning. Olăroiu și echipa lui sunt în Dubai și nu au voie să meargă în China.

Massimo Pedrazzini (62 de ani), fostul antrenor de la FCSB, a spus la GSP Live că Olăroiu și staff-ul lui au interdicție de a merge în China din cauza virusului, iar startul sezonului ar putea fi amânat. 

„Cu Olăroiu nu am mai vorbit de mult timp, el este acum în Dubai. M-am întâlnit la începutul lunii ianuarie cu Cătălin Necula, secundul lui, și Ferdinando Hippoliti care este preparatorul fizic. Ei sunt acum în Dubai pentru că în China este nebunie din cauza coronavirusului, au interdicție, nu se întorc acolo. Chiar ieri îmi spunea că nu se știe dacă începe sezonul regulat în China. Hippoliti mai are o problemă pentru că soția lui este din Indonezia, iar acolo este o altă zonă cu riscuri, unde s-au găsit niște persoane afectate de coronavirus”, a spus Pedrazzini la GSP Live. 

Coronavirusul a avut un impact major asupra activitaților din sportul chinez în ultima perioadă, mai multe competiţii fiind anulate şi naţionala feminină de fotbal fiind nevoită să rămână în carantină la Brisbane, în Australia, unde se deplasase pentru un turneu de calificare la JO. 

Ferdinando Hippoliti a mai lucrat la Shabab Al Ahli, Al Ain, Al Sadd, Trenkwalder Admira, FCSB, Poli Timișoara, Pisa Calcio și Sportul Studențesc. 

Massimo Pedrazzini și Cosmin Olăroiu au mai colaborat la FCSB (în sezonul 2006-2007), Al Ain și Al Sadd

Citește și:

VIDEO EXCLUSIV Massimo Pedrazzini, dezvăluiri din interiorul academiei FCSB: „Gigi Becali a încercat să-și impună filosofia de la echipa mare și la academie”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează