INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GALA STOICIKOV 50

FOTO Artificii! Trei români fantastici au jucat într-o ploaie teribilă la Gala Stoicikov 50

Așa a fost Hristo. O torță! // Foto: sportal.bg +5   FOTO
Așa a fost Hristo. O torță! // Foto: sportal.bg

Articol de - Publicat duminica, 22 mai 2016 00:00

"50 de ani numărul 8". Așa s-a numit spectacolul de vineri. Stoicikov și-a sărbătorit 50 de ani cu prietenii, legende ale fotbalului mondial.

Și 42.000 de bulgari au înfruntat ploaia torențială sofiotă pentru a fi alături, pe " Vasil Levski", de marele Hristo, "Ițo", așa cum îl alintă apropiații, cel care a condus generația lor de aur spre semifinalele CM '94.

Înaintea meciului, picăturile din Cer s-au amestecat cu lacrimile lui Stoicikov pentru Trifon Ivanov, stins din viață pe 13 februarie, la 50 de ani. Copiii fostului coleg, atât de drag lui Ițo, au plâns lângă el.

În minutul 14, jocul s-a oprit pentru mentorul lui Hristo: nepotul lui Johan Cruyff a fost acolo. Bunicul și antrenorul Dream-Team-ului Barcelonei 1992 dispăruse pe 24 martie, la 68 de ani.

Pe gazon, cei trei Gică, Hagi, Popescu și Craioveanu. Primii doi în echipa lui Stoicikov, al treilea la World Stars Team.

"O seară incredibilă. Sunt fericit că am fost aici, lângă un prieten bun. Cred că își va aminti toată viața de acest meci", a spus Hagi la Digi, adăugând amuzat: "Gică Popescu a jucat tot meciul, pe mine m-au schimbat. A fost o decizie tactică".

STOICIKOV TEAM - WORLD STARS    4-1

(Balâkov 10, Berbatov 42, M. Petrov 52, Stoicikov 67 penalty - Giuly 64)

STOICIKOV TEAM: Vitor Baia - Bennarivo, G. Popescu, Hubcev, Sergi - Lecikov, Balâkov, Hagi, Stoicikov - Kostadinov, Sirakov
Au mai jucat: Ruștu, Bakero, Alesanco, Goikoetxea, Berbatov, Begiristain, Nadal, Borimirov, Iordanov, M. Petrov, Salinas

WORLD STARS: Campos - Candela, Karembeu, Tugay, Maldini - Giuly, Gutierrez, Albertini, Nowak - Camoranesi, Papin
Au mai jucat: S. Cercesov, Valderrama, Futre, Massaro, Mihailicenko, Belanov, Craioveanu, Zamorano, Schillaci

A arbitrat Atanas Uzunov

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
paulg40
paulg40  •  22 Mai 2016, 11:34

Au fost fotbalisti in care jocul cu balonul rotund inca nu era politizat(desi fifa si uefa spun ca nu se implica in politica).Fotbal= spectacol!

kilimanjaro
kilimanjaro  •  22 Mai 2016, 10:00

Craioveanu e unul dintre fantastici, restul unde sunt ? Doar nu ati pus la socoteala un ex-con. si un blatist *** ?! :))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close