INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ISLANDA - FINLANDA 3-2

VIDEO În minutul 90, Finlanda conducea Islanda cu 2-1 » Marea surpriză de la EURO 2016 a avut o revenire spectaculoasă, în prelungiri!

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat vineri, 07 octombrie 2016 12:33

După un parcurs neașteptat de bun la prima participare la un turneu major, naționala Islandei demonstrează că jocul de la EURO n-a fost doar o întâmplare.

Sfert-finalista din Franța a reușit să întoarcă scorul în meciul de acasă cu Finlanda, după ce în minutul 90 era condusă cu 2-1!

Vezi aici cele mai importante faze ale partidei!

Atacantul lui Brondby, Teemu Pukki a deschis scorul pentru Finlanda în minutul 21, dar Kari Arnason a reușit să egaleze pentru gazde ('37). Bucuria islandezilor a durat doar două minute, Robin Lod de la Panathinaikos reușind să ducă Finlanda din nou în avantaj ('39). Deși a dobândit o posesie superioară (60%), având și mai multe ocazii la poartă (7-4), naționala Islandei a intrat condusă la cabine.

Trupa lui Heimir Hallgrimsson a ieșit mai hotărâtă de la vestiare, dar penalty-ul ratat de Gylfi Sigurdsson ('51) le-a tăiat elanul insularilor.

Finlanda a încercat să țină de rezultatul care-i aducea trei puncte valoroase câștigate în deplasare, însă în prelungirile partidei Alfred Finnbogason ('90+1) și Ragnar Sigurdsson ('90+6) au întors soarta meciului, în ciuda protestelor finlandezilor care au cerut un henț la faza ultimei reușite.

Cu această victorie, Islanda strânge 4 puncte în grupa I a calificărilor pentru CM din 2018, după remiza de pe terenul Ucrainei, scor 1-1 și această victorie in extremis, scor 3-2, fiind pe locul secund, în spatele Croației, care a demolat în deplasare Kosovo, scor 6-0.

Finlanda rămâne cu un singur punct și este pe penultima poziție, în fața kosovarilor.

În următorul meci de duminică, Islanda va primi vizita Turciei, în timp ce Finlanda va da piept, tot acasă, cu liderul grupei.

sursa: si.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
iany_74
iany_74  •  07 Octombrie 2016, 13:43

deci gsp-ul continua sa sa comporte ca pustii de gradinita, urcand pe site videoclipuri fara drept de autor, care sunt blocate aproape instantaneu. de tot rasul...

sorin_gis07
sorin_gis07  •  07 Octombrie 2016, 13:23

Doamne ajuta !!! astia ne bat si pe noi de nu vedem usa :))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close