ESPORTS  »  CS:GO  »  VALORANT

ESPN Esports Valorant Invitational: Totul despre prima competiție demonstrativă de Valorant

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 aprilie 2020 15:45

Jocul Valorant al celor de la Riot Games s-a dovedit a fi un real succes, obținând recorduri de audiență pe platformele de streaming.

Pentru a demonstra competitivitatea jocului, au fost formate 8 echipe, fiecare având membri profesioniști în alte jocuri, precum CS:GO, Rainbow Six Siege, Overwatch, Apex Legends, Fortnite, PUBG, League of Legends, dar și câțiva dintre developerii VALORANT .

Jucătorii de CS:GO au dominat grupa A

Cele 8 echipe au fost împărțite în 2 grupe, A și B, urmând ca primele două  din fiecare grupă să se califice în semifinale. Momentan, Grupa A a fost dominată de echipa formată din jucătorii de CS:GO, urmați îndeaproape de echipa celor care joacă Overwatch, cele două echipe reușind astfel să se califice pentru faza semifinalelor, în  care vor întâlni adversari din grupa B. 

Meciurile pot fi văzute pe canalul de Twitch al celor de la ESPN Esports: https://www.twitch.tv/espnesports.

Citește mai multe știri din eSports: 

LEC Spring Split 2020 | G2 Esports învinge Fnatic într-o finală care le-a asigurat al 3-lea titlu consecutiv!

Cum arată echipa perfectă în Ultimate Team: 100 chemestry cu 100 rating

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează