ESPORTS  »  CS:GO  »  VALORANT

Maestrul headshot-ului! Gamer-ul de Valorant care a făcut o avere în CS:GO și care deține un record greu de egalat

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 noiembrie 2020 19:10 / Actualizat duminica, 22 noiembrie 2020 19:37

Performanța lui ScreaM va fi greu de depășit. 

Adil „ScreaM” Benrlitom a rămas în istoria CS:GO ca „Headshot Machine” pentru abilitatea deosebită de a-și elimina oponenții prina ceastă metodă ce presupune precizie, viteză de reacție și sânge rece. De altfel, jucătorul de 26 de ani deține în continuare cel mai bun procentaj de astfel de kills per rundă. 

Jucătorul a acumulat câștiguri de peste 250.000 de dolari din CS:GO

68.1% este scorul foarte bun al jucătorului, cel mai aproape este Twistzz cu 62%.. Cel mai important lucru este că acest record nu este în pericol de a fi depășit, deși gamerul nu mai concurează în CS:GO de luni bune. Acesta a preferat să înceapă o nouă carieră în Valorant, titlul celor de la Riot. ScreaM a părăsit CS:GO mai bogat cu 250.000 de dolari, iar pe scena de Valorant s-a remarcat deja, cu Team Liquid, cu care a obținut locul 3 la BLAST Twitch Invitational. 

Rămâne de văzut cât va mai dura până când cineva din CS:GO va doborî impresionantul record al jucătorului din Belgia.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează