ESPORTS  »  CS:GO  »  DECIZIE

Vloggerul Colo, eliberat și plasat în control judiciar » Ce restricții a primit după ce a instigat la violență împotriva minorelor

Vloggerul „Colo” a fost eliberat și plasat în control judiciar. Sursă foto: Facebook Alexandru Bălan
Vloggerul „Colo” a fost eliberat și plasat în control judiciar. Sursă foto: Facebook Alexandru Bălan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 iunie 2020 17:39

Vloggerul Colo (nume real Alexandru Bălan), cunoscut jucător de CS:GO, a fost eliberat astăzi, după ce marți fusese reținut de Poliție. Acesta a fost pus sub control judiciar, iar autoritățile i-au impus unele restricții. Colo a fost cercetat pentru infracțiuni de instigare publică.

Anchetatorii au decis ca vloggerul Colo să fie plasat sub control judiciar timp de 60 de zile, perioadă în care acesta nu va mai avea dreptul să publice vreo postare pe rețelele de socializare, notează Pagina de Media

„Să nu desfășoare activitatea în exercitarea căreia a săvârșit fapta – postarea în spațiul online (de ex. YouTube, Instagram, Facebook, Tik Tok) de videoclipuri de tip live streaming, vlog”, a anunțat Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

850.000de urmăritori, majoritatea minori, are Colo pe canalul său de YouTube

Colo, cercetat pentru instigare la violență împotriva minorelor

Potrivit Libertatea, „Colo” fusese reținut în urmă cu 24 de ore, fiind cercetat pentru instigare la violență împotriva minorelor. Într-un videoclip postat pe Youtube, acesta a făcut mai multe afirmații deosebit de grave, spunând că minorele care se îmbracă sumar merită violate: „Merită să le dai cu palmele, să le ții cu capul de pereți, să le pui piciorul pe față”.

Infracțiunea a fost comisă de Alexandru Bălan în august 2017, când, prin intermediul unui vlog, acesta instigat la ură împotriva minorelor folosind un limbaj greu de reprodus. Acesta și-a recunoscut fapta, motivând că a fost o „glumă proastă” făcută pentru audiență pe Youtube. 

Citește și alte știri de actualitate: 

VIDEO Cadre medicale și directoarea unui centru din București apar în clipul lui „Axinte” din „Vacanța Mare”: „Parlamentari, doctori, vedete/ Le e frică de izolete”

Un „Luis Suarez” de colecție pentru Mihai Neșu » George Ogăraru ajută la strângerea de bani pentru Centrul de recuperare de la Oradea

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
mattteo
mattteo  •  10 Iunie 2020, 22:26
Postat de flintstone pe 10 Iunie 2020, 18:09

La puscarie cu el si acolo sa beneficieze de tratamentul pe care il recomanda chiar el minorelor!

Da bai desteptule, apara toate ***, ca de aia am ajuns unde am ajuns. Ele nu au nicio responsabilitate saracele.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

flintstone
flintstone  •  10 Iunie 2020, 18:09

La puscarie cu el si acolo sa beneficieze de tratamentul pe care il recomanda chiar el minorelor!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează