STIRI EXTRASPORT  ·  DONAȚIE

Un „Luis Suarez” de colecție pentru Mihai Neșu » George Ogăraru ajută la strângerea de bani pentru Centrul de recuperare de la Oradea

Articol de - Publicat miercuri, 10 iunie 2020 12:32

George Ogăraru vrea să-l ajute pe prietenul Mihai Neșu în proiectul Centrului de recuperare pentru copii și tineri cu dizabilități neuromotorii de la Oradea, scoțând la licitație un tricou special al atacantului uruguayan Luis Suarez, de pe vremea când acesta evolua la Ajax.

Foști colegi la Steaua, George Ogăraru și Mihai Neșu continuă să se sprijine reciproc în proiectele pe care le derulează. De aceasta dată, primul s-a decis să îi dea o mână de ajutor prietenului său, care se pregătește să ridice la Oradea un centrul medical de reabilitare pentru copii și tinerii cu dizabilități neuromotorii. 

Pe baza donațiilor, Fundația lui Mihai Neșu a reușit deocamdată să achiziționeze un teren de 2,3 hectare și acum așteaptă să primească aprobările pentru începerea lucrărilor. Va fi cel mai mare Centru de acest gen din România, un loc în care peste 300 de copii și tineri ar urma să primească ajutor specializat.

„M-a ajutat și Mihai, acum e rândul meu"

George Ogăraru nu a uitat că în 2007, când a organizat o licitație pentru Centrul de copii orfani de la Valea Plopului, pe care îl sprijină prin fundația sa, Neșu i-a fost alături. 

„Atunci, Mihăiță a licitat cel mai mult, achiziționând cu 1.150 de euro perechea de ochelari pe care o folosea pe teren fostul internațional olandez Edgard Davids.Ac um are și el nevoie de ajutor pentru Centrul de la Oradea și m-am gândit să scot și eu la licitație o amintire dragă, tricoul cu autograf al lui Luis Suarez, de la meciul cu Slovan Bratslava, din 2009, din Europa League, când a marcat 4 din cele 5 goluri ale Ajaxului. 

L-am scos la licitație pe un site olandez, marktplaats.nl și deja a ajuns la 985 de euro. Dar nu am dat ok pentru vânzare, eu cred că merită mai mult și deocamdată mai aștept colecționari. Dacă îl câștigă cineva din România, i-l voi duce personal", spune George Ogăraru.

VIDEO Mihai Neșu face progrese vizibile: "Mișc mai bine ambele mâini. Deja beau apă singur"

Centrul de reabilitate va costa 3,5 milioane euro 

De la demararea proiectului pentru construcția Centrului medical ;i de reabilitate de la Oradea, fundația lui Mihai Neșu a reușit să adune 800.000 de euro. Cu jumătate din banii strânși a fost achiziționat terenul pe care va fi amplasată construcția, pentru a cărei finalizare și dotare ar fi nevoie de 3,5 milioane de euro.

Au făcut donații mii de oameni și Mihai Neșu așteaptă încă ajutor de la cei interesați, care pot oferi doi euro printr-un sms la 8844, cu mesajul „cred".

AICI se poate licita online pentru tricoul lui Luis Suarez

Citește și:Din ce face bani noul iubit al Andreei Bălan. E putred de bogat
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
20:00 Fotbal, Cupa României
FCSB - Dinamo
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Premier League
Manchester City - Newcastle
Eurosport
20:30 Fotbal, Serie A
Genoa - Napoli
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
20:30 Fotbal, Serie A
Fiorentina - Cagliari
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
20:30 Fotbal, La Liga
Getafe - Villareal
Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
22:15 Fotbal, Premier League
Brighton - Liverpool
Eurosport
22:45 Fotbal, Serie A
Roma - Parma
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
22:45 Fotbal, Serie A
Atalanta - Sampdoria
Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
23:00 Fotbal, La Liga
Barcelona - Espanyol
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1