ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 21

Cea mai nouă promoție din FIFA 21 vine cu niște carduri fantastice

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 octombrie 2020 14:09 / Actualizat sambata, 24 octombrie 2020 14:43

FUT prinde viteză, iar prima echipă din promoția Rulebreakers aduce niște carduri de vis pentru cei care vor fi norocoși să pună mâna pe ele. 

În capul listei se regăsește liderul celor de la Tottenham, cu un nou card spectaculos, de 91. Și așa internaționalul englez era foarte bun, acum cu o viteză sporită va fi și mai greu de oprit. Kane nu este singurul, mai sunt și alți fotbaliști care au beneficiat de upgrade-uri importante. Aymeric Laporte, 88, Douglas Costa și Dries Mertens 87, Radja Nainggolan și Lucas Ocampos, 85, Marcos Llorente și Valentin Lazzari, 83, dar și Denzel Dumfries și Benjamin Andre, 83, sunt pe listă. 

Dar surprizele nu s-au oprit aici. Ianki Williams, atacantul lui Bilbao este și el protagonistul nu a unui card, dar a două, care vor fi obiectul unui SBC. Un gamer poate să aleaă unul din ele, există diferențe, dar ambele sunt valoroase și cerințele sunt aceleași.

Ultimul, dar nu și cel din urmă, este fundașul celor de la Leipzig, Nordi Mukiele, un jucător de bandă dreaptă de clasă, cu atribute de top și care nu va costa nimic. Un gamer va avea de îndeplinit 4 obiective în joc, dar va putea obține un card excelent fără a băga mâna în buzunar. 

Citește mai multe știri din esports:

Robert Lewandowski a pus tot internetul pe jar! Ce a putut să primească starul polonez

League of Legends și Call of Duty prind lista celor mai valoroase branduri din sport

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează