ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

Cel mai tare All Star Game la fotbal vine din America

Articol de - Publicat joi, 23 iulie 2020 11:43 / Actualizat joi, 23 iulie 2020 11:57

A avut loc în plină pandemie... la FIFA 20. 

Fanii fotbalului din Wisconsin de abia se bucură de începutul MLS, dar le e dor și de fotbalul din colegii. Ei bine Asociația Antrenorilor din acest stat a colaborat cu EA pentru a introduce în joc imaginile și atributele fotbaliștilor din aceste echipe, atât de masculin cât și de feminin. Inițiativa a pornit în plină pandemie, iar în weekendul trecut s-au disputat și meciurile. Fanii au putut vedea din nou la lucru pe jucătorii favoriți, introduși special în FIFA pentru acest eveniment. 

Aceștia nu au putut să își controleze avatarurile de pe terenul virtual, așa că au trăit cele 2 partide între băieți și cele 3 de fete, la aceeași intensitate ca fanii. Meciurile au fost comentate de crainicul de la meciurile din acest stat, așa că atmosfera a fost pe măsură.

Mai multe știri de eSports pe secțiunea dedicată, AICI!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează