FIFA 20  ·  CRAIOVA

Fotbalul românesc se mută în mediul virtual: ultima idee a celor de la CS Universitatea pentru a ajuta spitalul din oraș

Articol de - Publicat miercuri, 25 martie 2020 22:58

CS Universitatea Craiova strânge bani pentru lupta împotriva coronavirusului prin intermediul FIFA 20.

Pandemia de coronavirus ne ține în case, libertatea de mișcare afară este tot mai restrânsă, ne rugăm să se încheie cât mai repede acest coșmar. Numărul victimelor este în continuă creștere în România aflată într-o stare de urgență impusă de autoritățile statului. 

Liga 1 nu se va relua prea curând, campionatul intern este în aer, nici jucătorii formațiilor nu mai cred în varianta de a reveni la antrenamente de la jumătatea lunii aprilie. Ceea ce înseamnă că nici Liga 1 nu se va relua la jumătatea lunii mai. S-au încins tot mai multe partide în mediul virtual. 

FIFA, distracție pe timp de izolare

După duelul caritabil dintre U Cluj și Dinamo, iată că și oltenii apelează la un demers asemănător. U Craiova și Peluza Nord colaborează pentru a lupta împotriva COVID-19 și au organizat un meci demonstrativ de FIFA 20, iar suma obținută din vânzarea biletelor virtuale va fi donată Spitalului Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie "Victor Babeș" din Craiova. Până în această seară, după câteva minute de la anunț, s-au vândut 300 de bilete în valoare de 5.900 de lei.

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova: Locul periculos de unde GARANTAT iei COVID-19. Ce activități e bine să eviți ca să nu te infectezi
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
18:00 Fotbal, Liga 1
Viitorul - Academica Clinceni
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, Liga 1
Botoșani - Astra
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, La Liga
Real Sociedad - Granada
Digi 2, Telekom 2, Look Sport 2
23:00 Fotbal, La Liga
Real Madrid - Alaves
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1