ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

EA Sports lansează o nouă provocare pentru gamerii FIFA 20! Recompensele sunt uriașe

Articol de GSP - Publicat joi, 28 mai 2020 11:43

Încleștarea Titanilor este ultima provocare pe care gamerii FIFA 20 trebuie să o îndeplinească până pe 9 iunie, un termen destul de mare pentu un astfel de tip de challenge. 

În cadrul aceste provocări sunt 4 mini challenge-uri, denumite Miracolul de la Istanbul, La Decima, Golul de Argint și Eroisme, iar acestea pot fi îndeplinite doar o dată.

Costurile nu sunt mici, în jur de 80.000 de monede, dar recompensele valorează cel puțin dublu, dacă nu mai mult. Cine îndeplinește toate aceste provocări câștigă un Mega Premium Gold Players Pack, dar și alte 4 pack-uri de carduri. Iar în acestea jucătorii de Ultimate Team pot găsi fotbaliști interesanți. 

Ianis Hagi, pasă de gol pentru Gică Hagi într-un meci senzațional - Cei doi au fost colegi de echipă în FIFA

Citește și alte știri de FIFA 20:

Un fotbalist de la Milan impresionează cu echipa sa în Ultimate Team! Ronaldo, Cristiano și Zidane, în primul „11”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează