ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFA 20. Echipa Sezonului din Bundesliga va avea carduri extraordinare! Lewandowski și Haaland vor fi vedetele

Erling Haaland // FOTO: Guliver/GettyImages
Erling Haaland // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 mai 2020 07:22

Vedete ca Robert Lewandoski, Jadon Sancho sau Erling Haaland vor face deliciul fanilor în Echipa Sezonului din Bundesliga în FIFA 20.

Jucătorii de Ultimate Team au de ce să își frece mâinile de fericire, vineri vor primi o nouă serie de carduri, care mai de care mai ofertante. Bundesliga, la fel ca Premier League sau La Liga, are de unde să aleagă când vine vorba de staruri. 

Ca portar, Manuel Neuer pare alegerea principală. Veteranul lui Bayern a arătat iar siguranță și a reamintit de ce este considerat unul din cei mai buni portari din ultimele decenii. 

Jucătorii de la Borussia Dortmund, de bază în apărare

În apărare este greu de făcut predicții, dar Achraf Hakimi, jucătorul împrumutat de Real Madrid la Borussia a făcut un nou sezon excelent. Coechipierul Mats Hummels a impresionat după ce a revenit de la rivala Bayern. 

La mijloc sunt foarte multe variante, mai ales când vine vorba de fotbaliști tehnici, ofensivi. Jadon Sancho arată pe zi ce trece ca un viitor Balon de Aur, iar Serge Gnabry a fost cel mai bun de la Bayern, devansând nume precum Coutinho sau Thiago. Marco Reus și Kai Haverts au și ei șanse mari sa princă un card, dar și Filip Kostici sau Christopher Nkunku, fotbaliști cu evoluții apreciate. Binențeles, noul lider al celor de la Bayern, Joshua Kimmich a fost din nou la înălțime. 

 

Robert Lewandoski nu poate lipsi din echipă

În atac lucrurile par mai clare, deși există foarte mulți fotbaliști care s-au remarcat. Însă este greu de crezut că cineva va trece de tripleta Werner – Lewandoski – Haaland. Bombardierul polonez a continuat să marcheze cu aceeași constanță și a devenit cel mai bun număr 9 din lume. Werner arată că nu degeaba Klopp îl vrea neaapărat la Liverpool. Iar despre Haaland nu mai este nimic de spus, norvegianul a explodat în acest sezon și golurile sale l-au transformat într-un adevărat star. 

Ovidiu Pătrașcu, tutoriale FIFA20 pe GSP » Episodul 5: Cel mai nou card primit de Ianis Hagi în FIFA20

Citește mai multe știri din eSports: 

Paulo Dybala a avut parte de cel mai tare meci de FIFA 20

Riot Games anunță parteneriatul cu Red Bull sub forma unui nou turneu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează