ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 21

Semnul că FIFA 21 este în grafic » Decizia luată de EA Sports

EA Access este serviciul de subscripție al celor de la EA Games și, pentru aproximativ 25 de euro pe an, beneficiezi de o librărie de jocuri destul de mare.
EA Access este serviciul de subscripție al celor de la EA Games și, pentru aproximativ 25 de euro pe an, beneficiezi de o librărie de jocuri destul de mare.

Articol de GSP - Publicat joi, 14 mai 2020 08:45

EA Access este serviciul de subscripție al celor de la EA Games și, pentru aproximativ 25 de euro pe an, beneficiezi de o librărie de jocuri destul de mare. Iar acum FIFA 20 se adaugă celor peste 50 de jocuri care formează baza de date a serviciului. 

Battlefield 5 și Anthem sunt celelalte jocuri importante incluse recent în librărie

FIFA 20 se alătură la Battlefield 5 sau Anthem, alte titluri mai recente. Este știut că în fiecare an cei de la EA adaugă titluri pentru serviciu, mai ales după ce apar noi titluri. Cum FIFA 21 este în continuare programat să apară în toamnă, atunci FIFA 20 a devenit disponibil și pentru cei care nu sunt mari fani ai seriei, dar dacă au cont pe EA Access pot să îl joace acum fără să mai plătească ceva. 

Ovidiu Pătrașcu, tutoriale FIFA20 pe GSP » Episodul 5: Cel mai nou card primit de Ianis Hagi în FIFA20

Citește mai multe știri despre eSports: 

Pep Guardiola, un geniu și în FIFA 20! Gamerii au decis: tactica lui e cea mai bună

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează