ESPORTS  »  FIFA 20  »  EA SPORTS

FIFA 20. Mijlocașul lui Tottenham va impresiona cu ultimul card » Caracteristicile lui Sissoko

Articol de - Publicat sambata, 25 iulie 2020 09:53 / Actualizat sambata, 25 iulie 2020 11:34

Francezul Moussa Sissoko va deveni cel mai popular mijlocaș din Premier League și unul dintre cei mai buni din întreg jocul FIFA 20.

Gamerii au rămas uimiți să vadă noul card primit de mijlocașul lui Tottenham în Summer Heat, unul cu adevărat impresionant - 94 OVR. 

Cardul este disponibil doar pentru câteva zile

Practic, nu se gasește niciun defect la acest card, care va domina complet lupta la mijloc. Poate la finalizare Sissoko nu este în top, per total valorile sale la șut sunt sub 90, dar sigur nimeni nu se va plânge de asta. 

Francezul poate ajuta oricum în atac, cu viteza sa de 94, dribblingul foarte bun, 95, iar pasele, 92, nu sunt nici ele de lepădat. 

Sissoko poate juca și mai retras, pentru că are valori ridicate și la capitolul defensiv, iar din punct de vedere fizic este aproape unul dintre cei mai puternici fotbaliști din joc, cu 99 OVR, ceea ce îl face aproape imposibil de combătut în duelurile directe. Gamerii au doar câteva zile să îl obțină și nu va fi ieftin, va costa aproape 300.000 de monede.

Gamerii au doar câteva zile să îl obțină și nu va fi ieftin, va costa aproape 300.000 de monede.

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează