ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFA 20. Real Madrid și Liverpool sunt cele mai „premiate” cluburi din Ultimate Team

Articol de - Publicat vineri, 10 iulie 2020 17:22 / Actualizat vineri, 10 iulie 2020 19:37

Jucătorii de la Real Madrid și de la Liverpool au primit cele mai multe carduri speciale din joc. 

Cei doi giganți europeni sunt printre cei mai iubiți, cu milioane de fani în toată lumea. În plus, mai ales în acest sezon, au reușit să impresioneze pe teren, de aceea forma lor a fost răsplătită în Ultimate Team. 

Pentru că este final de ciclu FIFA, gamerii au vrut să afle care au fost cluburile care și-au împărțit cele mai multe carduri. La fel ca în fazele superioare ale Ligii Campionilor, nici aici nu a fost loc de surprize, tot marile echipe ale continentului au luat partea leului. 

Real Madrid conduce topul cu 93 carduri speciale

Real Madrid conduce clasamentul cu 93 de carduri speciale, în timp ce Liverpool are 83. Avantajul „galacticilor” este că aproape toți fotbaliștii din lotul principal au astfel de carduri: excepțiile sunt Isco – deși mijlocașul a primit un card în Summer Heat – și Brahim Diaz. 

La Liverpool titulari au adunat card peste card, dar nu au fost ajutați prea mult de colegi. 

Premier League este cel mai productiv campionat

Topul este completat de Manchester City, la ceva distanță, cu 72 de carduri, Bayern și PSG cu câte 71, Borussia Dortmund, 68, Barcelona, cu doar 66 și Juventus cu 60. Messi și Ronaldo n-au fost prea ajutați de coechipieri. 

La campionate domină însă Premier League, 467, în timp ce La liga are doar 365, iar Serie A și Bundesliga vin cu 339, respectiv 335. 

Citește mai multe știri din eSports: 

FIFA 20. Dybala și Aubameyang, cele mai importante carduri în Echipa Săptămânii: cum arată „11-le”

FIFA. Doi fotbaliști de la Liverpool, printre cei mai buni din FIFA! Ce carduri au primit

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează