ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFA 20. Un veteran argentinian primește un card excelent în Ultimate Team! Are un preț excelent

Rodrigo Palacio // FOTO: Guliver/GettyImages
Rodrigo Palacio // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 27 iulie 2020 11:56 / Actualizat luni, 27 iulie 2020 14:05

La 38 de ani, Rodrigo Palacio n-a fost uitat de cei de la EA Sports și primește un card spectaculos în FIFA 20 Ultimate Team.

Atacantul celor de la Bologna este protagonistul ultimului card de tip Flashback și gamerii au de ce să îi dea atenție. Pentru un atacant viteza și driblingul sunt de top, 95, respectiv 97, ceea ce îl face pe fostul vârf al Interului un jucător excelent în careu, acolo unde poate specula în duelurile unu la unu. Nici la capitolul fizic nu stă rău, așa că în general acest car va asigura destule goluri sau chiar pase decisive, pentru că Palacio nu a fost niciodată un vârf de careu clasic. 

Se pot găsi alte carduri de atacanți mai bune, dar nu la prețul de 95.000 de monede, suficient pentru a îndeplini provocarea cerută. Palacio reprezintă astfel o investiție inteligentă pentru cei care vor să mai diversifice în atac. Vcardul este valabil până pe 29 iulie. 

VIDEO. Primele imagini din FIFA 21

Citește mai multe știri din eSports: 

Mijlocașul lui Tottenham va impresiona cu ultimul card » Caracteristicile lui Sissoko

EA Sports continuă promisiunile pentru FIFA 21: schimbări importante în VOLTA și Ultimate Team

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close