ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA20

FIFA20 // EA Sports i-a enervat pe jucători: motivul pentru care cardul unui dintre cei mai buni jucători din Ligue 1 a fost retras

Articol de GSP - Publicat luni, 27 ianuarie 2020 16:32

FIFA20 // Au fost mulți gameri care au profitat de ultima ofertă a EA Sports. Aceștia au avut o surpriză plăcută când au văzut cât de ușor puteau obține cardul special de jucător al lunii al lui Ben Yedder.  

Atacantul lui Monaco, unul din cei mai buni jucător din Ligue 1 în acest sezon, a fost răsplătit cu un card de 88 OVR pentru evoluțiile lui excelente.  

Surpriza a venit când mai mulți gameri au observat că, din cauza unei erori, cardul putea fi obținut dacă aveai în lot o echipă cu rating 80, în loc de 86 cum intenționaseră cei de la EA Sports. Așa că gamerii au profitat să scape de jucătorii de rating 80 pentru a obține cardul mult mai bun.  

Din păcate pentru gameri, acest avantaj n-a durat mult. Cei de la EA Sports au realizat ce greșeală au comis și au retras cardul, spre nemulțumirea celor care nu au apucat să profite de greșeala comisă. Unii jucători au fost însă mai norocoși și este greu de crezut că EA le va retrage cardul, așa că se vor bucura de un avantaj obținut ușor.

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează