ESPORTS  »  FIFA 20  »  ADVERTORIAL

În Oltenia e derby mare, Gazul arde la Ghercești, iar Dinamo nu e soră cu Timișoara. Acestea sunt SuperMeciurile zilei de marți!

Articol de GSP - Publicat marti, 28 aprilie 2020 17:33

Grâul începe să se separe de neghină în SuperCupa #jucămdeacasă, iar etapa a 5-a a fazei grupelor poate stabili multe calificate în optimi. Pentru Universitatea Craiova, Gaz Metan Mediaș și Dinamo Esports, singurele echipe cu punctaj maxim după primele 4 meciuri, a fost o plimbare prin parc. ACS Poli Timișoara, ACS Înainte Modelu și Petrolul Timișoara sunt și ele calificate în optimi, adunând deja 10 puncte din primele 4 jocuri. 

Calificarea atârnă însă de un fir de ață în alte grupe, în care încă se mai poate întâmpla orice. Deschide cont online la Superbet și pariază pe ultimele dileme ale acestei prime faze din SuperCupa #jucămdeacasă!

Craiova versus Craiova e șocul etapei cu numărul 5

Cel mai așteptat meci al zilei de marți este cel dintre Universitatea Craiova și FC U Craiova, duel cu implicații emoționale lesne de înțeles. În tur a fost un halucinant 7-0 pentru liderul grupei, fapt care explică de ce gazdele sunt favorite certe pentru o nouă victorie în fața rivalei locale. Cu 6 puncte în clasament, orice punct e bun pentru FC U, care se teme de locurile 3 și 4, Dunărea Călărași și Satu Mare, echipe cu câte 3 puncte și care se întâlnesc în meci direct tot marți seara. Astfel, un egal în derby-ul Olteniei nu ar fi exclus.

Dunărea Călărași - Olimpia Satu Mare este celălalt meci din Grupa 4 care va fi transmis live la ProX, de la ora 23:00! În tur a fost 5-1 pentru călărășeni, și acum favoriți.

Clinceni și Rapid sunt obligate să câștige

Grupele 1 și 2 au plecat cu Clinceni și Rapid favorite, dar calculele hârtiei au fost infirmate de cei care au manevrat consolele. Petrolul Ploiești a dominat Grupa 1, iar Clinceni, favorită inițial chiar la câștigarea trofeului, tremură acum pentru locul său în optimi, amenințată de Târgu Mureș și de Moștiștea Ulmu. Doar victoria e bună pentru ilfoveni în meciul 5, la fel cum și Rapid e obligată în grupa sa. După 4 meciuri, giuleștenii ocupă locul 3, dar o victorie cu Corbeanca, asociată cu un eșec al lui Hermannstadt în fața lui Înainte Modelu, i-ar urca pe loc de optimi înaintea ultimului meci din grupă.

Toată lumea așteaptă o victorie a Clinceniului cu Ulmu și una a Rapidului cu Corbeanca.

Drame în 3 acte se joacă în Grupele 5, 6 și 7

Sepsi, FC Argeș și Brăila sunt despărțite de 3 puncte în Grupa 5, iar covăsnenii au cele mai mari șanse la optimi, mai ales că sunt primii și au meci cu lanterna roșie, Slobozia. FC Argeș – Dacia Unirea Brăila este un meci cu calificarea pe masă. Gazdele sunt favorite la victorie și la Superbet, iar brăilenii sunt obligați să câștige pentru a face rocada. În Grupa 6, nebunia e și mai mare. Reșița și Popești Leordeni au câte 7 puncte, Oțelul Galați are 6, iar Dynamite, la care evoluează Mihai Leu și Benny Adegbuyi, ultimul fiind chiar liderul și căpitanul echipei, are 3 puncte. Orice pare încă posibil, iar etapa de azi e crucială. Oțelul are prima șansă să o învingă pe Dynamite, iar Popești Leordeni e ușor favorită cu Reșița.

Nu în ultimul rând, în Grupa 7, adjudecată deja de Gaz Metan Mediaș, se dă o luptă crucială pentru al doilea loc de optimi. Brașovul e favorită să-l obțină, fapt care poate deveni certitudine marți seară, dacă nu pierde în fața celor de la Ocna Mureș. 

Dinamo – Poli Timișoara este un alt meci atractiv al etapei cu numărul 5 din faza grupelor, ambele echipe părând să meargă la braț spre optimi. Cel mai probabilă pare victoria gazdelor, caz în care bănățenii trebuie să aștepte ultima etapă pentru a bate în cuie calificarea lor din Grupa 8.

4 meciuri de azi vor fi transmise LIVE de ProX:

Ora 22:30        Înainte Modelu – Hermannstadt

Ora 23:00        Dunărea Călărași – Olimpia Satu Mare

Ora 23:30        FC Argeș – Dacia Unirea Brăila

Ora 23:55        Ocna Mureș – SR Brașov

Deschide cont la Superbet sau descarcă aplicația de pe SuperbetMobile.ro și fructifică meciurile de senzație din SuperCupa #jucămdeacasă! Stai în siguranță și vino online! 

Toate informațiile, clasamentele și statisticile despre competiția organizată de comunitatea Federația Română de Fotbal Virtual (www.frfv.ro) pot fi găsite pe site-ul virtualproleague.com sau accesând direct linkul:

https://www.virtualproleague.com/portal/en/championship/11vs11/1093/table

Citește și:

Superspectacol în semifinalele Cupei Belarusului

NOU Supermilion câștig în Liga Campionilor Jackpoturilor!

Drumul spre Rio continuă! Cele mai tari meciuri de CS:GO sunt la Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează