GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Superspectacol în semifinalele Cupei Belarusului

Articol de GSP - Publicat marti, 28 aprilie 2020 14:48

În această perioadă, în absența serilor de Champions League, pasionații de fotbal și pariorii și-au îndreptat toată atenția către meciurile din Belarus, care au devenit mai spectaculoase ca niciodată. Miercuri au loc manșele retur din semifinalele Cupei Belarusului, iar partidele pot fi urmărite LiveStream pe site-ul sau în aplicația Superbet. Urmărește-ți echipa favorită și plasează pariul care îți va aduce un câștig important. Deschide cont și pariază la Superbet!

SHAKHTYOR – DINAMO BREST, MIERCURI, ORA 18:00

Actuala campioană pleacă cu prima șansă, după avantajul creat în partida tur, atunci când s-a impus fără prea multe emoții, scor 2-0. Shakhtyor, pentru a juca finala, trebuie să facă un meci perfect, fără greșeli din punct de vedere tactic. Ținând cont că joacă pe propriul teren, orice gol înscris de Dinamo Brest ar face misiunea aproape imposibilă.

SHAKHTYOR, O SINGURĂ VICTORIE ÎN ULTIMELE 4 PARTIDE

Deși în etapa recent încheiată Shakhtyor a învins-o pe Dinamo Brest în deplasare, scor 2-0, acesta a fost primul succes după o pauză de o lună, timp în care echipa a adunat 4 meciuri fără victorie. Formația antrenată de Vernydub nu are deloc un start de sezon așa cum și-ar fi dorit, fiind abia pe locul 11, cu 8 puncte acumulate în 6 jocuri.

Ținând cont că are de recuperat un dezavantaj de două goluri, Shakhtyor trebuie să se autodepășească în partida de miercuri și să treacă peste forma slabă de moment în care se află.

Totuși, în cupă, elevii lui Vernydub se simt în largul lor, jocul se transformă complet. Drept dovadă, până la înfrângerea din manșa tur, Shakhtyor avea o serie de 11 partide la rând fără eșec.

DINAMO BREST ARE CINCI PARTIDE CONSECUTIVE FĂRĂ ÎNFRÂNGERE ÎN CUPĂ

Actuala campioană are un început de sezon slab, mult sub așteptări, fiind departe de obiectivele pe care și le-a trasat înainte de startul campionatului. Elevii lui Kovalchuk fac foarte mulți pași greșiți, nu-și găsesc ritmul, iar asta se reflectă atât în joc, cât și în clasament. Dinamo Brest este pe locul 14, cu 7 puncte, prima poziție care asigură salvarea de la retrogradare.

În acest context, pentru a repara, măcar parțial, începutul dezastruos, Dinamo Brest țintește finala cupei, acolo unde speră să câștige trofeul. După succesul cu 2-0 din tur, echipa din Brest pleacă cu prima șansă, dar trebuie să rămână concentrată, întrucât moralul echipei nu este unul extraordinar. În campionat, Dinamo Brest are 3 înfrângeri în precedentele patru partide.

Însă, la fel ca Shakhtyor, și formația antrenată de Kovalchuk se transformă în meciurile din cupă, astfel că Dinamo rest are cinci meciuri consecutive fără înfrângere și un singur eșec în precedentele 15 jocuri, în 2018, chiar împotriva lui Shakhtyor, atunci când pierdea la loviturile de departajare. Vezi aici toată oferta pentru meciurile din cupă!

 

BATE Borisov - Slavia Mozyr, MIERCURI, ORA 20:00

BATE ARE ORGOLIUL RĂNIT

Cea mai titrată echipa din Belarus a pierdut cu 0-1 prima manșă a semifinalei cu Slavia Mozyr și nu concepe să rateze prezența în ultimul act al competiției pe care a câștigat-o ultima oară în 2015. Înfrângerea de pe 8 aprilie, din tur, a fost ultimul eșec pentru BATE Borisov. De atunci, echipa lui Kiril Alshevsky a disputat trei partide și a câștigat două dintre ele, remizând alb cu Torpedo Zhodino. În ultimul meci oficial, vicecampioana Belarusului a câștigat cu 2-0, în deplasare, cu Gorodeja. 

SLAVIA, NEÎNVINSĂ ÎN ACEASTĂ EDIȚIE

Slavia a avut un parcurs perfect în cele cinci meciuri disputate în actuala ediție a Cupei Belarusului. Echipa din Mozyr a intrat în competiție în 16-imi, unde a învins-o cu 3-1 pe Krumkachy. Tot cu același scor a eliminat-o și pe Vitebsk, în optimi. Dubla cu Dnipro, din sferturile de finală, a fost o simplă formalitate: Slavia a câștigat ambele meciuri cu 3-0. În turul semifinalelor, a bifat o nouă victorie fără gol primit, 1-0 cu BATE Borisov. A fost singura partidă din cele 5 disputate în care s-au marcat mai puțin de 2,5 goluri. 

CEA MAI OFENSIVĂ ECHIPĂ

BATE a făcut spectacol total în primele runde ale Cupei Belarusului, unde a întâlnit echipe mult mai slab cotate. 5-1 cu Sputnik și 8-1 cu Torpedo Minsk sunt rezultatele obținute de trupa din Borisov în 16-imi, respectiv optimi. În dubla cu Dinamo Minsk, din sferturile de finală, BATE a mai marcat 5 goluri: a câștigat cu 2-1, respectiv 3-2. 

În total, vicecampioana din Belarus a marcat 18 goluri în 5 partide. Singura sincopă a fost turul semifinalei, pierdut cu 0-1. Instalează gratuit cea mai tare aplicație de pariuri sportive din România!

 

De Razvan Zeldea, pentru Superbet

Citește și 

În Oltenia e derby mare, Gazul arde la Ghercești, iar Dinamo nu e soră cu Timișoara. Acestea sunt SuperMeciurile zilei de marți!

Drumul spre Rio continuă! Cele mai tari meciuri de CS:GO sunt la Superbet

NOU Supermilion câștig în Liga Campionilor Jackpoturilor!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează