ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA20

L-au pus pe coperta FIFA20! Adrian Păun a primit un cadou inedit

Articol de - Publicat marti, 22 octombrie 2019 19:55

Eduard (16 ani) și Ionuț (17 ani), doi puști pasionați de fotbal, l-au așteptat pe Adrian Păun (24 de ani) după meciul de sâmbătă cu CS Universitatea Craiova și i-au făcut un cadou cu adevărat special, o carcasă personalizată a jocului video FIFA20, cu imaginea acestuia și sigla CFR-ului. 

Păun este primul jucător din Liga1 care apare pe coperta FIFA20, chiar dacă în glumă.

Adrian Petre (21 de ani), atacantul lui Esbjerg, a fost ales să apară pe coperta jocului FIFA 20, în ediția dedicată echipei sale.

Olteanu „EdiXedi” Edurd este unul dintre puținii vloggeri de fotbal, iar acesta a fost prezent și la fabulosul Campionat European U21 din Italia, în timp ce Ionuț Lazăr este mai activ pe pagina de instagram „Ora exactă în fotbal”.

„A fost o experiență cu adevărat unică, băieții au realizat o performanță greu de depășit. Mi-am anulat zborul retur spre România ca să rămân și la semifinală, plus o eventuală finală, dar din păcate nu a fost să fie și finala” - Eduard despre CE U21 din această vară.

Citește și:

Ce e Fortnite, shooter-ul supraviețuire care revoluționează industria de gaming! Cine e maestrul Ninja, cu 35 de milioane de urmăritori și ia pe lună cât jucătorii din Liga 1 pe an!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează