ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

FIFA 20. Liverpool și Manchester City se duelează și în Summer Heat: Fabinho vs Phil Foden

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 30 iunie 2020 13:10 / Actualizat marti, 30 iunie 2020 13:45

Fabinho vs Phil Foden este următorul meci în campania din FIFA Ultimate Team din FIFA 20, care le aduce față în față pe Liverpool și Manchester City, rivale în Premier League.

Fanii au de ce să aștepte cu entuziasm următorul duel din Summer Heat. Oricine va câștiga, gamerii se vor alege cu un card pe cinste. Fabinho este unul din stâlpii mașinii de fotbal lui Klopp. Cardul lui de 92 OVR, din Summer Heat, este unul complet pentru un mijlocaș defensiv. Este impresionant când vine vorba să se apere, cu 95 și 93 la abilitățile fizice, dar este și un pasator foarte bun. În plus, la 135.000 de monede, este un chilipir.

Cardurile vor avea un preț special în campania Summer Heat

Dar nici Phil Foden nu are un card de lepădat, dimpotrivă. Bun la dribling, bun la pase, are și un șut care poate crea probleme, reprezintă un mijlocaș ofensiv care poate să facă diferența. În plus, la 92 OVR, este un upgrade de 16 puncte față de cardul de bază, ceea ce este un salt spectaculos. Cardul nu costă nici el foarte mult, tot în jur de 130.000 de monede. 

Gamerii pot fi tentați să le îndeplinească pe ambele, mai ales că cine va triumfa în meciul direct va face un salt la 95 OVR, iar asta îl va face un card de senzație. În caz de remiză, ambele carduri vor face un salt la 93 OVR. În concluzie, oricare va fi alegerea gamerilor, tot vor câștiga.  

Citește mai multe știri din eSports:

Veste proastă pentru gameri: e imposibil să se obțină o echipă cu rating de 99 în Ultimate Team!

Liverpool și Manchester City se duelează și în Summer Heat! Cine reprezintă cele două rivale

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează