ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

Mo Daramy a primit „premiul cel mare” după succesul din turneul FIFA: un card spectaculos

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 aprilie 2020 10:46

Mo Daramy, atacantul lui Copenhaga, nu pleacă cu mâna goală după victoria din Stay and Play.

Fanii echipei daneze au de ce să își frece mâinile de fericire: toată lumea vorbește de Copenhaga acum. Mo Daramy le-a adus succesul nordicilor în cel mai important turneu de FIFA 20 din această perioadă și acum a venit și răsplata.

Card cu 92 la viteză. dribling și finalizare

Vârful danezilor a primit un card Moments foarte bun, cu 92 la viteză, 92 dribling și 92 la finalizare. Practic jucătorul celor de la Copenhaga devine un atacant de temut în Ultimate Team. Și doritorii nici nu vor trebui să scoată mult din buzunar ca să îndeplinească challenge-ul pentru atacant, puțin peste 30.000 de monede. 

Rămâne de văzut cine va fi tentat de un jucător de la FC Copenhaga, dar cei care se vor încumeta pot câștiga un fotbalist foarte bun în lot. Trebuie însă să se grăbească, cardul poate fi câștigat doar până joi!

Citește și alte știri despre FIFA 20:

FIFA 20. Cum arată echipa perfectă în Ultimate Team: 100 chemestry cu 100 rating

FIFA 20. Un youtuber celebru anunță care este cel mai bun card din Ultimate Team Storyline

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează