ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

Pilotul Max Verstappen are una dintre cele mai puternice echipe din Ultimate Team la FIFA 20

Max Verstappen este un pilot excelent în Formula 1, dar și campion în FIFA 20. Foto: Guliver/GettyImages
Max Verstappen este un pilot excelent în Formula 1, dar și campion în FIFA 20. Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 08 iunie 2020 14:43

Max Verstappen este un pilot excelent în Formula 1, dar și campion în FIFA 20.

La fel ca vedetele din fotbal, și piloții de Formula 1 au găsit metode de a-și petrece timpul în timpul izolării. Dacă Leclerc sau Romain Grosjean și-au potolit setea de competiție cu ajutorul simulatorului de Formula 1 și s-au apucat de streaming, alții au găsit alt joc care să îi provoace. 

Max Verstappen și-a construit o superechipă în FIFA 20

Verstappen este un iubitor de fotbal, dar și de FIFA așa că a profitat de această perioadă să își construiască o echipă puternică în Ultimate Team. Un user a avut neșansa să joace contra formației pilotului și nu a avut nicio șansă. Iar explicația este simplă: Verstappen a construit o superechipă. În poartă apare Alisson, cu un card de 97 OVR. Pe flancurile apărării se regăsesc cele mai „slabe” carduri, cele de 93 ale lui Roberto Carlos și Sergio Ramos. Pe centru legenda Maldini, 95 OVR, face pereche cu zidul olandez, Virgil van Dijk, cu cardul lui fabulos de 99. 

Max Verstappen este mare fan Johan Cruyff

Nici la mijloc nu găsim slăbiciuni. Ruud Gullit, 94 OVR, alături de Kevin de Bruyne, cu cardul lui de 99 din Ultimate Team, asigură o creativitate și o superioritate greu de contracarat. În fața lor se regăsesc cele două legende ale fotbalului portughez, Eusebio, cu cardul ICON de 94, și cvintuplul câștigător al Blaonului de Aur, Cristiano Ronaldo, cu cardul de 99 OVR. 

Nici cei doi atacanți nu sunt mai prejos. Neymar, cu cardul lui Ultimate Team de 98, face o pereche letală cu legenda Selecao, Ronaldo, 97 OVR. 

Ianis Hagi, pasă de gol pentru Gică Hagi într-un meci senzațional - Cei doi au fost colegi de echipă în FIFA

Citește mai multe știri de eSports:

„Inferno”, supercomputerul care a doborât Rojadirecta, a fost donat de La Liga pentru o misiune spectaculoasă: „Echivalentul a 4.232 computere de casă!”

Marele premiu la finalul sezonului 7: Gabriel Jesus sau Julian Draxler! Vor fi niște alegeri dificile

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează