ESPORTS  »  FIFA 20  »  ADVERTORIAL

Prinde prima etapă a weekend-ului acesta din Supercupa #jucamdeacasa

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 aprilie 2020 14:15

Etapa a 3-a din SuperCupa #jucămdeacasă ne aduce weekend-ul acesta cele mai tari meciuri de fotbal pe consolă. Lupta pentru calificări din faza grupelor continuă, iar tu poți profita de un fotbal de calitate completându-ți biletul cu cele mai bune meciuri din oferta Superbet. Vezi cu cine vor juca favoritele tale și alege pariul potrivit. Trăiește alături de noi suspansul fiecărui meci și câștigă pariind pe echipele învingătoare. Înregistrează-te aici pentru a putea paria la Superbet!

PUNE BILET PE CELE MAI BUNE MECIURI ALE ACESTEI ETAPE!

Etapa aceasta promite meciuri senzaționale pentru că cele mai bune echipe au ocazia să se dueleze pentru a obține 3 puncte esențiale pentru calificarea în optimi. Echipa din Giulești îi va înfrunta pe sibienii de la Hermannstadt, Poli Iasi va juca acasă împotriva celor de la Poli Timișoara, două echipe cu o mare valoare istorică pentru fotbalul românesc. Câinii roșii, Dinamo eSports, vor juca împotriva celor de la Afumați, rămâne de văzut dacă echipa din Afumați le va opri seria de victorii celor de la Dinamo. Pe lângă aceste SuperDerby-uri, ai parte și de alte meciuri cu ajutorul cărora îți pot completa biletul pentru a obține câștigul meritat. Pariază acum în aplicația Superbet! Peste 1.000.000 de pariori o au deja! Descarcă aici cea mai populară aplicație de pariuri sportive!

AI ȘANSA SĂ VEZI CELE MAI POPULARE MECIURI LA TV!

SuperCupa #JucamDeAcasa se difuzează live pe ProX pentru a putea urmări în timp real cele mai tari goluri, pase și faze. 

Vezi aici programul meciurilor:

Rapid București – Hermannstadt – 22:30

Corvinul Hunedoara – Farul Constanța – 23:00

FC Argeș – AFC Unirea Slobozia – 23:30

Dinamo Esports – CS Afumați 00:00

Ai ocazia să-i vezi la TV pe Andrei Cordea și Daniel Tătar de la Hermannstadt evoluând în format digital împotriva echipei giuleștene, iar în lotul Câinilor din Ștefan Cel Mare va fi prezent Andreas Mihaiu. Meciurile se vor desfășura 11vs11, iar desfășurarea turneului este în sistem Champions League cu meciuri la nivel de grupe, optimi, sferturi, semifinale și finală, care va avea loc pe 10 Mai.

Pentru cele mai bune meciuri, Superbet îți oferă cele mai bune cote. De asemenea, dacă te simți nehotărât înainte de meci, poți paria live în timp ce urmărești meciul pe platforma noastră. Vezi aici oferta meciurilor de sâmbătă!

Autor: Alex Molico

Ovidiu Pătrașcu, tutoriale FIFA20 pe GSP » Episodul 4: Cei mai buni jucători din Liga 1 în FIFA

Citește și:

Tot ce trebuie să știi despre etapa a 6-a din Belarus

Duel între supercampioane în semfinalele din Nicaragua! 48 de titluri în palmaresul formațiilor calificate!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează