ESPORTS  »  FIFA 20  »  REPROFILARE

Rămas fără echipă, Romeo Surdu s-a reprofilat și e gata să renunțe definitiv la fotbal » Ce postează pe Youtube

Romeo Surdu s-a apucat de FIFA 20
Romeo Surdu s-a apucat de FIFA 20

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 mai 2020 19:53

Fostul internațional Romeo Surdu (36 de ani) a rămas momentan fără echipă și s-a apucat serios de FIFA 20.

Romeo Surdu ia în calcul să renunțe definitiv la cariera de fotbalist. În acest moment e liber de contract după despărțirea de SR Brașov și își umple timpul cu fotbalul virtual. Fostul fotbalist de la FCSB și-a făcut un canal de Youtube unde încarcă ședințe maraton de FIFA, cea mai lungă depășind 4 ore de joc. 

Surdu: „Sunt liber de contract, nu știu dacă mai joc”

„În fiecare vineri, sâmbătă şi duminică voi juca câte zece meciuri, dacă nu cumva voi reintra în fotbal, şi mi-aş dori foarte mult să fiţi alături de mine. Deocamdată sunt liber de contract. Nu ştiu dacă mai joc sau nu. La FIFA, mai făceam meciuri amicale cu Mihai Roman, mă antrenam cu el. Joacă fantastic, faţă de mine", a transmis Romeo Surdu prin intermediul contului de Youtube.

Surdu, trofee în 3 țări

Surdu a avut o carieră impresionantă de fotbalist. A evoluat pentru CFR Cluj, FCSB, Rapid, Apollon Limassol, ASA Târgu Mureș, Milsami Orhei, Molenbeek, Farul și ASR Brașov. Atacantul are în palmares o Cupă a României cu FCSB, o Cupă a Ciprului cu Apollon, un titlu și o Cupă în Moldova cu Milsani.

51 de goluria înscris Surdu în Liga 1, reușind totodată și 28 de pase decisive în prima divizie din România

VIDEO / Jucătorii FCSB trag tare la antrenamentele care au loc la baza din Berceni

Citește și alte știri despre fobalul românesc:

FCSB. Gigi Becali l-a scos la licitație pe Florin Tănase » Suma pe care vrea să o obțină și unde sunt cele mai mari șanse să-l vândă: „Sunt discuții”

FCSB. Adrian Cristea, antrenorul de fitness al vedetelor de la FCSB: „Le dau un sfat foarte important după această perioadă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
thefaimousone
thefaimousone  •  31 Mai 2020, 23:08
Postat de badie pe 31 Mai 2020, 21:37

Conteaza cat a economisit/investit, ca daca a cheltuit mare parte din ei... plus ca viata nu se opreste la 36 de ani si ai in continuare nevoie de bani

iti spun din surse sigure ca nu a cheltuit. nici macar unu ca bomba tanase daca il mai tii minte nu si-a risipit banii. pai surdu are o avere estimata la cel putin 500 de mii de euro(in cel mai rau caz si daca a fost foarte risipitor a ramas cu 500 de mii,daca,nu,cu mai mult) si daca ar pune banii aia in banca si ar lua doar 5% dobanda pe an,ar insemna minim 2 mii de euro pe luna pana la sfarsitul vietii si un cont de cel putin o jumatate de milion de euro.

badie
badie  •  31 Mai 2020, 21:37
Postat de thefaimousone pe 31 Mai 2020, 21:01

la cati bani a facut asta din fotbal oricum nu mai are nevoie sa joace.

Conteaza cat a economisit/investit, ca daca a cheltuit mare parte din ei... plus ca viata nu se opreste la 36 de ani si ai in continuare nevoie de bani

thefaimousone
thefaimousone  •  31 Mai 2020, 21:01

la cati bani a facut asta din fotbal oricum nu mai are nevoie sa joace.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează