ESPORTS  »  FIFA 20  »  EA SPORTS

Summer Heat, campania premium de FIFA 20: ce vor putea câștiga gamerii

Articol de GSP - Publicat joi, 18 iunie 2020 11:05 / Actualizat joi, 18 iunie 2020 12:17

EA Sports a anunțat oficial ce va conține ultima campanie din Ultimate Team și, chiar dacă se pare că nu va conține carduri noi pentru fotbaliști, tot vor fi motive pentru jucători să fie entuziasmați. 

Fanii vor putea să voteze ce carduri speciale vor putea fi readuse în cadrul acestei promoții, inclusiv cele obținute în urma unor challenge-uri. A fost ales deja primul card de acest tip, cel al lui Tanguy Ndombele, mijlocașul central al celor de la Tottenham, cel de 93 OVR. Așa că fanii trebuie să se grăbească și să înceapă să voteze pentru a fi siguri că vor primi din nou unele carduri spectaculoase. 

Gamerii vor putea câștiga și carduri de tip Upgradeable Objective Players

O altă surpriză deosebită o reprezintă cardurile de tip Upgradeable Objective Players, care vor fi unele dintre cele mai puternice din tot jocul. Practic, gamerii vor putea să voteze ce abilități vor fi îmbunătățite la cardurile lor favorite, astfel putând să își îmbunătățească substanțial formația. 

Chiar dacă Summer Heat nu vine cu noutăți, cele mai bune carduri din joc vor fi eliberate din nou, în etape, astfel că jucătorii vor avea șansa să se „bată” pentru ele din nou. 

Kun Aguero a devenit atacantul perfect în FIFA Ultimate Team

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează