ESPORTS  »  FIFA 20  »  PES

Transferul lui Messi ar fi lovitura anului în piața jocurilor video! Ce ar putea păți FIFA

Articol de GSP - Publicat luni, 31 august 2020 13:57 / Actualizat luni, 31 august 2020 15:59

Dacă argentinianul Messi va merge la Manchester City, cei de la EA vor da o mare lovitură.

Anunțul lui Messi că vrea să părăsească Barcelona în această vară a pus pe jar toată lumea fotbalului și probabil aceată telenovelă va dura până la finalul acestei periaode de transferuri. 

Messi a fost pe coperta PES din 2016

Dar și cei de la EA și Konami vor urmări cu sufletul la gură întreaga poveste. Creatorii PES au reușit o lovitură de imagine excelentă în 2016, când au semnat un parteneriat strategic cu Barcelona, contract care tocmai s-a prelungit până în 2023. De atunci imaginea lui Messi a apărut numai pe coperta celor de la PES, ceea ce a constituit un avantaj pentru Konami. 

Dar dacă starul argentinian părăsește Barcelona, atunci apare o mare problemă. Mai ales dacă va merge la Manchester City, PSG sau Inter, partenerii celor de la EA. Din acel moment Konami nu va mai avea cum să folosească imaginea starului argentinian, iar rivalii de la EA își vor freca mâinile de fericire. Mai ales că cei de la Konami au un mare dezavantaj în acest an, în care noua versiune de PES este doar un update, nu o variantă integrală. 

Messi la Juventus este varianta de vis pentru Konami

PES este în urmă și la jucători, numai pe PS4, Konami a înregistrat 4 milioane de gameri, față de cei 34 milioane jucători de FIFA înregistrați, iar pierderea lui Messi ar fi o nouă lovitură. 

Salvarea ar veni de la un eventual transfer surprinzător la Juventus, club aflat în parteneriat cu Konami. Atunci PES ar putea să pună pe copertă cuplul de vis Messi-Cristiano Ronaldo. 

O nouă surpriză pentru jucătorii de Ultimate Team: Sane a primit un super card

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează