ESPORTS  »  GAMING  »  FORNITE

Fortnite ar putea fi invadat de celebrii Ghostbusters după ultimul update

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 octombrie 2020 14:08 / Actualizat sambata, 24 octombrie 2020 14:44

Fortnite ar putea fi invadat de celebrii Ghostbusters, mai ales că ultimul update introdus în celebrul joc este despre Halloween.

După atâtea personaje celebre care au apărut în cel mai popular Battle Royal, era doar o chestiune de timp până când și cei mai celebri și iubiți vânători de fantome să își facă simțită prezența, mai ales că ultimul update a introdus mult așteptatele Fortnitemares, eventuri dedicate sărbătorii de Halloween. 

Ei bine, jucătorii au observa în Cam Cod o mașină acoperită de o copertină, dar se vede clar că este vorba de Ecto-1, mașina din Ghostbusters. Poate să fie doar un omagiu al creatorilor jocului, dar apoi au început să apară tot felul de informații și scurgeri care par să confirme faptul că personajele îndrăgite își vor face apariția în următoarele două săptămâni în joc, alături de alte surprize. Iar fanii Fornite deja nu mai au răbdare. 

Citește mai multe știri din esports:

Robert Lewandowski a pus tot internetul pe jar! Ce a putut să primească starul polonez

League of Legends și Call of Duty prind lista celor mai valoroase branduri din sport

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează