ESPORTS  »  GAMING  »  ADVERTORIAL

Gaming Marathon de 1 mai: Florin Mergea și piloți români cu palmares concurează în cadrul campionatului de motorsport virtual

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 aprilie 2020 15:58

Fotbalistul Denis Alibec va juca într-o competiție de DotA2

 

Lansat ca o inițiativă care aduce aproape pentru o zi întreagă comunitatea de gameri pe timp de distanțare socială, Gaming Marathon se dezvoltă într-o serie de evenimente periodice care arată cât de uniți și diverși sunt gamerii din România. Astfel, de 1 mai, Gaming Marathon revine cu a doua ediție care anunță peste 20 de youtuberi români care se vor juca și vor interacționa cu peste 200.000 de participanți.

Racing League Romania powered by BMW, cel mai important campionat de motorsport virtual autohton, va fi prezent în cadrul maratonului. Un pluton valoros va efectua trei curse demonstrative în intervalul 17:00-19:00, printre protagoniști numărându-se sportivi de calibru, precum tenisman-ul Florin Mergea, care a descoperit în sim racing o nouă pasiune, și piloți români cu palmares bogat în cursele reale: Alexandru Cascatău și Alex Mirea, pilot în Campionatul Național de Raliuri și de Viteză în Coastă. 

Probele vor fi:

1. BMW 1M pe Motorpark România, primul circuit de mare viteză din România, recreat de către echipa RLR pe platforma Assetto Corsa;

2. BMW M3 E30 DTM, mașina ce se folosește în sezonul actual al RLR, pe traseul american Laguna Seca Raceway;

3. Monoposturi GP2 de generație 2016 pe traseul de Grand Prix de la Monza.

Fiecare cursă de 20 de minute va fi precedată de o sesiune de calificări cu o durată de 5 minute, iar în pauzele dintre curse urmăritorii pot câștiga premiile puse în joc de streamerii Racing League România Andrei Bechir și Alex Cascatău.

Live Racing League Marahon: 

Racing League Romania Marathon teaser:

Gaming Marathon by AOC Gaming înseamnă mai multe jocuri, mai multe competiții, premii și mai mulți partipanți. Vineri, 1 mai, începând de la prânz, timp de peste 12 ore, vor “urca” pe scenele de pe Youtube și Twitch cei mai cunoscuți creatori de conținut de gaming români: Zoozix, IceManLucky, Laylow48 și Itsgossiplol vor juca Valorant, Zombilău, String și AmyClaire97 propun competiții în League of Legends iar Antonia, Werty,AlexaTV, Krieppen și JaxiTV vor juca meciuri de Counter-Strike:Global Offensive cu followerii lor. Timp de 6 ore, Bobospider își va provoca abonații la meciuri în League of Legends, Fortnite și Jackbox.

Marathon-ul de 1 Mai vine cu o noutate: youtuberii vor organiza turnee sau activități cu premii în care îi vor implica și pe followerii lor. În timpul fiecărui live, participanții vor avea posibilitatea să câștige zeci de premii puse în joc: tastaturi, mouși, căști și monitoare de gaming. Mădălin va organiza turnee de Brawl Stars împreună cu fanii lui, Andu și Ovvy îi vor premia pe cei care obțin rezultate bune contra lor în FIFA20 iar TEDEREU și MoonGaming își dau întâlnire cu prietenii în PUBG

Evenimentul principal al maratonului va fi un mini-turneu cu 3 etape în cadrul căruia două echipe formate din 10 youtuberi vor trebui să demonstreze că sunt cei mai buni la Counter-Strike: Global Offensive, la jocul multiplayer de desen SKribbl.io și, poate cea mai dificilă probă, să câștige un meci în clasicul Counter-Strike 1.6, joc lansat în 2003. Cele două echipe sunt alcătuite din imoGEN – PALASH – TEDEREU – AmyClaire97 – IceManLucky și Bobospider – Gereveu – JaxiTV – AlexaTV – Skaaro. Main event-ul are loc pe canalul de Youtube al lui PALASH de la ora 22. Fiecare dintre cei 10 creatori de conținut vor face live-stream pe paginile personale iar urmăritorii vor putea câștiga premii de fidelitate.

Denis Alibec, jucătorul Astrei Giurgiu, participă a doua oară la Gaming Marathon, de data asta jucând DotA2alături de fani pe stream-ul echipei esports neXtPlease! Gaming.

Participanții pot descoperi întregul line-up Gaming Marathon powered by AOC Gaming, programul jocurilor și alte detalii pe www.bucharestgamingweek.ro și www.nexusclub.ro.

Despre Nexus Gaming

Nexus Gaming este cea mai de succes organizație de esports din România, cu numeroase premii la competițiile internaționale cu echipele de CS:GO, League of Legends și PUBG. Casa celor de la Nexus Gaming este Nexus Gamers Pub, cea mai performantă sală de jocuri video din sud-estul Europei.

Despre Bucharest Gaming Week

Bucharest Gaming Week

 este evenimentul dedicat gamerilor români, cu misiunea de a promova și a pune în lumina reflectoarelor industria dezvoltatoare de jocuri video locale. A patra ediție a Bucharest Gaming Week va avea loc pe 19-25 octombrie 2020 în diferite locații în București și va culmina cu evenimentul central de la Palatul Parlamentului, în weekend-ul 24-25 octombrie

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează