ESPORTS  »  LEAGUE OF LEGENDS  »  DOTA 2

O echipă din eșalonul secund s-a calificat în play-off-ul Epic League

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 decembrie 2020 10:27 / Actualizat miercuri, 09 decembrie 2020 11:30

A fost o surpriză neașteptată în Epic League: Yellow Submarine s-a calificat în play-off.

După ce primele 4 echipe s-au calificat în playoff, direct din faza grupelor, mai rămăseseră câteva nume importante care aveau o șansă să acceadă. Pentru asta trebuiau să joace contra primelor 4 formații din eșalonul secund, care sperau și ele la o prezență în cele mai importante 8 echipe ale turneului. 

În general favoritele și-au respectat blazonul. Team Liquid a trecut cu 2 la 0 de Spider Pigz, iar OG, chiar dacă nu mai este echipa de anul trecut, tot n-a avut probleme cu Live to Win și a învins cu 2-0. 

Yellow Submarine a produs surpriza zilei

Ceva dramatism a fost la confruntarea dintre Nigma și Gambit. Divizionara secundă a avut șansa să câștige o rundă, a avut un avantaj mare, dar Nigma a abordat o strategie de totul sau nimic și a obținut o victorie care i-a încântat pe fani.

Surpriza a venit de la confruntarea dintre Yellow Submarine și Just Error, echipa lui SumaiL, plină de nume importante din Dota 2. Totuși Yellow a arătat că nu degeaba a fost cea mai bună formație din eșalonul secund și a dominat ambele runde, blocând toate armele adversarilor. Victoria a fost mai clară decât se aștepta cineva și a demonstrat încă o dată că în esports, mai ales în Dota 2, nu contează numele, oricine poate bate pe oricine, cu mai multă concentrare și o strategie adecvată. 

Citește mai multe știri din esports:

Cea mai tare provocare din FIFA 21 poartă numele lui David Beckham

Turneul Flashpoint 2 a ajuns la final: cine este marea campioană și ce premiu uriaș încasează

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează