ESPORTS  »  LEAGUE OF LEGENDS  »  LOL

Un fruct din LoL a devenit realitate în Bangkok » Noua campanie a celor de la Riot a avut un mare succes!

Un fruct din LoL a devenit realitate în Bangkok
Un fruct din LoL a devenit realitate în Bangkok

Articol de GSP - Publicat joi, 17 decembrie 2020 15:02 / Actualizat joi, 17 decembrie 2020 17:13

Creatorii LoL au venit cu o nouă campanie inedită pentru a promova varianta de mobil a jocului. De aceea au transformat Honeyfruit, fructul care salvează vieți în LoL, în realitate. 

Compania a colaborat cu un chef și alți specialiști pentru a alege ingredientele, care să asigure că fructul va avea un gust diferit de fiecare dată când cineva îl consumă. 

Campania a generat peste 2 milioane de reacții din parte fanilor

După aceea gamerii au fost invitați să îl testeze în mai multe locații din Bangkok, în timp ce mai mulți influenceri au primit fructul acasă.

Reacțiile au fost împărțite, unii au iubit noul produs, alții au declarat că nu este comestibil, dar efectul dorit de Riot a fost atins. Știrea a strâns aproape 2 milioane de reacții pe rețelele de socializare, în ultimele săptămâni. Iar LoL a devenit și mai popular. 

Un fruct din LoL a devenit realitate în Bangkok » Noua campanie a celor de la Riot a avut un mare succes!

Click AICI pentru mai multe știri de eSports!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează