FOTBAL  »  AMICALE  »  CFR CLUJ - LUDOGORETS 2-0

CFR CLUJ - LUDOGORETS 2-0 // FOTO Campioana României se impune în fața lui Moți, Keșeru și Adi Popa! A înscris și Ganea jr.

FOTO: Raed Krishan +5   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de , - Publicat marti, 22 ianuarie 2019 19:56

CFR Cluj s-a impus azi în partida amicală contra campioanei Bulgariei, Ludogorets, scor 2-0. Campioana rămâne astfel neînvinsă în cantonamentul din Antalya. „Feroviarii” s-au impus în partidele cu FC Zurich, 2-1, și Ludogoreț, 2-0, și au remizat cu alb cu ucrainenii de la Vorskla Poltava.

  • Jurnaliștii GSP Remus Răureanu și Victor Vrînceanu sunt în Antalya și transmit toată noutățile din cantonamentele formațiilor românești. 

CFR nu a slăbit deloc față de finalul anului trecut. Dimpotrivă, campioana e ca o construcție peste care se mai adaugă în fiecare lună câte ceva și devine tot mai solidă, greu de mișcat. Echipa omogenă și foarte puternică fizic a învins-o fără mari probleme pe Ludogoreț în cel mai tare amical al iernii.

Vișiniii au condus prima repriză, în care a înscris revelația Lang. Maghiarul e la al doilea gol în amicale, după ce înscrisese și cu Zurich, și a prins încredere, s-a transformat dintr-un stoper care tremura într-unul bun în cuplul cu Vinicius, șeful apărării. Nu numai Lang funcționează la Cluj, toată formula merge bine.

Cine a mai impresionat cu Ludogoreț:

George, fiul lui Ionel Ganea, a marcat un gol frumos în ultimul minut, a avut reflexul necesar pentru a-i fura mingea unui apărător al bulgarilor și l-a executat pe portar. Vârful de 20 de ani poate deveni un "vice-Țucudean" și pentru partidele din campionat. 

Omrani e într-o formă excelentă, chiar dacă e folosit tot extremă, nu pe postul favorit, de atacant central. Francezul are chef de fotbal, i-a chinuit pe verzii din Razgrad.

Căpitanul Camora nu arată că ar fi afectat de discuțiile despre extinderea contractului său, scadent în vară. Portughezul pe care colegii îl alintă "Camoranesi" rămâne serios pe teren, tehnic, agresiv, cel mai bun fundaș stânga din Liga 1. Are 32 de ani, însă randamentul lui n-a slăbit.

 Djokovici e bătăios în apărare și ca un tanc când atacă ai lui. Croatul s-a certat cu adversarii pe teren și a participat în majoritatea fazelor importante ale CFR.

Atmosfera e bună datorită poziției din clasament și a experienței uriașe a multora din lot, dar se poate șubrezi dacă acționarii nu vor reuși să achite salariile la timp. Clubul nu mai e ca anul trecut, comod din punct de vedere financiar, acum e presat de bugetul de salarii uriaș, spre un milion de euro brut lunar. Plata salariilor pare o condiție suficientă pentru păstrarea titlului, atât de bună e echipa. 

Trei români titulari la Ludogoreț

Campioana Bulgariei a avut în componență trei jucători români din start: Moți, Adi Popa și Keșeru. Moți e liderul lui Ludogoreț, un titular incontestabil. Adi Popa a ajuns la Razgrad în iarna asta și s-a mișcat bine în amicalul de ieri, a fost periculos în două momente, doar că au ratat coechipierii lui fazele pe care le-a creat "Motoreta". Popa a jucat extremă și a schimbat benzile, ba pe stânga, ba pe dreapta. Keșeru, utilizat ca vârf, a pierdut lupta cu Vinicius și cu Lang. Rezervă, Dragoș Grigore a intrat pe gazon după pauză, în locul lui Moți. 

Petrilă e pariul campioanei

Conceicao l-a trimis pe teren în repriza a doua și pe Claudiu Petrilă, 18 ani, un junior pe care CFR are de gând să-l folosească tot mai des și în campionat, ca să-l pregătească pentru sezonul viitor, în care va trebui ca fiecare echipă să aibă pe teren doi fotbaliști U21. Petrilă e extremă dreapta și s-a descurcat în testul de ieri, a acceptat lupta cu adversarii superiori ca experiență.

sfsfs

CFR Cluj - Ludogorets 2-0
A marcat: A. Lang 17, G. Ganea 87

echipele de start

CFR Cluj: Jesus Fernandez - Cr. Manea, Lang, Vinicius, Camora - Djokovic, Al. Ioniță, Bordeianu - C. Deac, Țucudean, Omrani
Rezerve: Arlauskis - Costache, Culio, G. Ganea, A. Mureșan, Al. Păun, Peteleu, Petrilă, A. Petruș, S. Petruș, Potra
Antrenor: Toni Conceicao

Ludogoreț: Broun - Cicinho, Nedyalkov, Moți, Forster - Goralski, Dyakov - Lukoki, Wanderson, Adi Popa - Keșeru
Antrenor: 

Vezi și: 

VIDEO+FOTO FC Voluntari se pregătește pentru al patrulea amical al iernii » Cum a decurs antrenamentul de azi al echipei lui Cristiano Bergodi

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
haideusicfr
haideusicfr  •  25 Ianuarie 2019, 19:44
Postat de daniaania pe 23 Ianuarie 2019, 10:27

Aseara in studio Naum iarasi face looby pt fcsb,numai ei sunt cei mai importanti, alte echipe nu mai sunt in tara. Deja este asa penibil ca iti vine sa versi si muti canalul. La aceasta ora CFR este pe val si nu convine, vb. cu cei din staff la misto cei din studio. Rusine !!!! HAI CFR !!!

Lasa-i sa comenteze. S-a dus babqa cu colacii.

daniaania
daniaania  •  23 Ianuarie 2019, 10:27

Aseara in studio Naum iarasi face looby pt fcsb,numai ei sunt cei mai importanti, alte echipe nu mai sunt in tara. Deja este asa penibil ca iti vine sa versi si muti canalul. La aceasta ora CFR este pe val si nu convine, vb. cu cei din staff la misto cei din studio. Rusine !!!! HAI CFR !!!

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  23 Ianuarie 2019, 05:59

Superamical? Mai, nene ziarist, domnia ta esti prost ca asa esti? Ce argument ai sa folosesti un titlu atat de pompos de parca am ajuns pe Luna? Cine ***untem noi ca sa ne spoim in culori tipatoare de parca ar sta toata planeta cu ochii pe noi? Supermaical? De unde si pana unde? Iarta-ma dar esti idiot.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează
Close