FOTBAL  »  AMICALE  »  CFR CLUJ

CFR, succes în amicalul cu echipa împotriva căreia Dinamo a pierdut cu câteva zile în urmă! Petrescu a testat noul portar, dar și pe Culio

Articol de GSP - Publicat marti, 04 iulie 2017 21:22

CFR Cluj a câștigat amicalul cu Lokomotiva Zagreb, scor 1-0, grație reușitei lui Nouvier, fotbalist pe care șefii voiau să-l folosească drept monedă de schimb la începutul perioadei de mercato.

La CFR a debutat portarul Tomislav Duka, iar în a doua parte a jocului a intrat și Emmanuel Culio, anunță TV Digi Sport. Argentinianul a fost folosit ca mijlocaș central.

CFR nu a pierdut niciun amical în această vară. A remizat cu Anji și Istra, scor 1-1 și 2-2, iar cu Aluminij a câștigat 1-0.

Echipa de start: Tomislav Duka - Peteleu, Luchin, Balic, A. Vlad - Nouvier, Pelayo, Rus, Păun - Omrani (cpt.), Coman

Următorul meci al lui CFR va fi pe 6 iunie, cu Zorya Luhansk.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
haideusicfr
haideusicfr  •  05 Iulie 2017, 10:22

Nouvier si Nascimento sunt jucatori tineri ,talentati cu mult peste vedetele"locale". Ar fi pacat sa fie lasati sa plece.Ramane in schimb Paun.M-am linistit.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close