FOTBAL  »  AMICALE  »  CONCORDIA CHIAJNA

Concordia Chiajna a cîştigat amicalul cu Mlada Boleslav, 2-1 » A fost prima înfrîngere a cehilor în 7 meciuri de pregătire

Articol de GSP - Publicat joi, 10 iulie 2014 00:00 / Actualizat joi, 10 iulie 2014 11:23

Concordia Chiajna a cîştigat penultimul amical din cantonamentul din Austria, scor 2-1, împotriva cehilor de la Mlada Boleslav. 

Ilfovenii au controlat partida în cea mai mare parte. Înfrîngerea în faţa Concordiei e prima a celor de la Mlada Boleslav din acest cantonament, deşi mai disputaseră alte 6 partide înainte.

Henrique a deschis scorul după o schemă a ilfovenilor la o fază fixă pe final de repriză. Mlada Boleslav a egalat în ultimul minut al primei reprize dintr-o lovitură liberă de la 18 metri. Florea a adus victoria Concordiei cu un şut superb de la 35 de metri în minutul 77.

Concordia a evoluat în formula: Rîmniceanu, Dyulgerov, Băjenaru, Welington, Roşu, Maftei, Bucurică, Henrique, Serediuc, Ricardo, Reyjic

După pauză au mai jucat: Olberdam, Florea, Stan, Matache

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează