FOTBAL  »  AMICALE  »  DECLARAŢII

EXCLUSIV Primele măsuri după acuzele de blat la Dinamo-Aris: "De acum înainte toate amicalele vor fi cu porţile închise, cine dă meciurile la pariuri?"

FOTO: Ionuţ Iordache
FOTO: Ionuţ Iordache

Articol de , , - Publicat vineri, 19 ianuarie 2018 19:10

Cipriotul care a organizat turneul de pregătire al lui Dinamo, Antonio Antoniou, a vorbit în exclusivitate pentru GSP.ro despre evenimentele suspecte de la  Dinamo-Aris Limassol, scor 5-0.

  • Dinamo a câştigat cu Aris, 5-0, ultimele 4 goluri fiind marcate în 12 minute;
  • Echipa GSP prezentă la meci a sesizat lucruri suspecte referitoare la portarul ciprioţilor, care părea că lasă mingea în poartă. Detalii AICI;
  • GSP a primit chiar o alertă referitoare la meci, Federbet considerând partida suspectă

Trei dintre meciuruile suspectate de Federbet în cantonamentele echipelor româneşti din Cipru de iarna trecută: Astra - Ural 4-2, Astra - Pogon 1-3, CFR - UFA 2-0, au fost organizate de acelaşi  Antonio Antoniou, care acum a încercat să dea răspunsuri.

"Da, este adevărat, eu am organizat turneul, dar nu a fost niciun blat. Meciul trebuia jucat ieri şi s-a amînat pentru azi, iar Dinamo a fost informată că Aris va veni cu jucători tineri şi cu doar 4 titulari printre care unul dintre ei, fundaşul central, accidentat în prima parte. Oamenii ciudaţi despre care dumnevoastră spuneţi că au fost în spatele porţii sunt antrenorul cu portarii şi portarul de rezervă", a vorbit Antonio Antoniou în exclusivitate pentru GSP.ro.

Personaje suspecte în spatele porţii

Întrebat despre faptul că cei doi vorbeau la telefon, Antoniu a răspuns: "Nu am de unde să ştiu dacă vorbeau, nu am văzut. Dar nu cred că se poate pune problema pentru că nu ai cum să mergi la încălzire şi în timpul meciului cu telefon. Eu vreau să ştiu cine dă voie companiilor de pariuri să transmită un meci amical între două echipe fără acordul ecchipelor şi al organizatorilor de turneu. De acum înainte toate amicalele vor fi cu porţile închise. Cine dă programul meu de meciuri agenţiiilor de pariuri? Aş vrea să ştiu şi eu", a declarat organizatorul turneului.

1. INVESTIGAȚIE GSP Rețeaua românilor în amicale: arbitrii români se dau turci și bulgari și sunt suspectați că truchează meciuri la pariuri!

2. Rețeaua se extinde! Încă două nume în scandalul "fluierașilor" care se dau turci și bulgari. Fost arbitru FIFA, considerat "capul" » Cum se desfășura totul

3.  Arbitrul român care s-a dat sloven și turc a fost luna trecută în Singapore! Sume incredibile scoase după fiecare meci » Polonezii: "Bizar, grotesc"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
136478460478050
Ion Dinu  •  19 Ianuarie 2018, 23:09

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jim_raynor
jim_raynor  •  19 Ianuarie 2018, 22:33
Postat de John Milne pe 19 Ianuarie 2018, 22:28

E clar ca Rinamo este implicata.

e clar ca esti prostalau! dispari prostovane!

1425838917717550
John Milne  •  19 Ianuarie 2018, 22:28

E clar ca Rinamo este implicata.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează