FOTBAL  »  AMICALE  »  DINAMO - IFK GOTEBORG 2-0

Ionuţ Negoiţă, ofensivă împotriva contestatarilor! » Replică pentru Ciprian Marica şi dezvăluiri despre salariile jucătorilor

Articol de GSP - Publicat joi, 06 februarie 2014 00:00 / Actualizat joi, 06 februarie 2014 21:23

Ionuţ Negoiţă a comentat primul succes important al lui Dinamo din acest sezon. Roş-albii au cucerit Marbella Cup, după 2-0 cu IFK Goteborg.

"Sînt bucuros că am cîştigat acest trofeu, dar mai important e că jocul creşte în calitate. Mulţi dintre jucători dovedesc că au calitate, mulţi dintre ei foarte tineri.

Avem concurenţă pe fiecare post, este foarte important. Am un proiesct bine pus la punct: să creez acel New Dinamo pe care-l doresc toţi dinamoviştii. Trebuie şi bani, am făcut eforturi mari pînă acum şi voi mai face. Sînt mulţi care se dau mari dinamovişti şi care comentează, dar nu dau nici măcar 5 lei pe bilet!", a declarat Negoiţă la DigiSport Special.

Finanţatorul roş-albilor i-a răspus şi lui Ciprian Marica, după ce atacantul a declarat "Dinamo are pretenţii mult prea mari pentru un proiect atît de mic":

"Eu îi dau dreptate lui Marica. Dar poate el vrea să şi ajute, să se implice, că e dinamovist. Sînt salarii foarte bune la echipă, avem 7 jucători care au peste 7.000 de euro pe lună. Mai sînt şi salarii mai mici, dar la jucătorii foarte tineri. E un sistem care stimulează performanţa, salariile pot creşte".

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (52)
raducallin
raducallin  •  08 Februarie 2014, 07:25

Se pare ca Marica a uitat ce salarii aveau el si cu Zicu la Dinamo,inainte sa plece la Sahtior....Erau mult sub 7000 de euro.El cam atat merita si acum la ce joaca,mai bine se lasa ...

belamy
belamy  •  07 Februarie 2014, 18:36
Postat de demolarii pe 07 Februarie 2014, 10:27

Adevaqrul e ca pentru un jucator mare ca Marica, proiectul Getafe e prea mic. De acea sta pe banca.....

bine spus.....a ajuns si acest "hanescu al fotbalului" sa-si dea cu parerea, in loc sa joace. un plescar.

shab
shab  •  07 Februarie 2014, 11:15

O fi Gigi un cioban necioplit, dar bani a bagat si inca o gramada. Si iti raspund de pe-acum replicii tale cretine referitoare la profitul de 'j de milioane de parai pe care i-a scos din cupele europene, bilete, transferuri: da, ba! fotbalul e o afacere, iar o afacere care merge, face profit. Afaceristii buni sunt aia care investesc, fac profit si reinvestesc (cu cap), aia prosti sunt cei care investesc si nu fac profit, se retrag si lasa echipa in B sau in pragul desfiintarii. Mai sunt si cei gen CFR sau Urziceni, care investesc, fac profit, se retrag si echipa dispare. Ce preferi?

Vezi toate comentariile (52)
Comentează
Close