FOTBAL  »  AMICALE  »  CFR CLUJ

Schimbul doi » Rui Pedro şi Deac au ieşit la rampă în amicalul cu Malaga B, 4-1

Cadu a marcat şi în amicalul cu Malaga B.
Cadu a marcat şi în amicalul cu Malaga B.

Articol de GSP - Publicat joi, 31 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 30 ianuarie 2013 20:39

Portughezul a marcat pe final, a scos un penalty şi a pasat decisiv la golul lui Kapetanos.

Există viaţă după plecările lui Sougou şi Bastos? Rui Pedro şi Deac trebuie să devină repere în jocul trupei lui Paulo Sergio pentru ca feroviarii să poată spera la o prestaţie onorabilă în faţa lui Inter Milano!

În amicalul împotriva echipei a doua a spaniolilor de la Malaga, cei doi şi-au trecut în cont cîte o reuşită şi au dat semne că jocul lor e în creştere, după apariţii şterse în primele trei partide de verificare ale feroviarilor.

Deac, gol din penalty
După ce l-a folosit în banda stîngă, Paulo Sergio l-a mutat în dreapta pe Deac în amicalul de ieri. Internaţionalul român pare a avea prima şansă la titularizare, în faţa noii achiziţii, Robert Maah. Deac a transformat la începutul reprizei secunde un penalty scos de Rui Pedro.

Portughezul a avut un randament satisfăcător ieri, pasînd decisiv şi la reuşita lui Kapetanos. Mai mult, pe final, lusitanul a punctat după o fază lucrată de Deac şi de Weldon (89). CFR va susţine un nou test, vineri, împotriva ucrainenilor de la Dnepr (LOOK TV, ora 17:00).

Probleme cu Kapetanos
Clujenii n-au scăpat de blestemul accidentărilor. Vass va mai lipsi încă două luni, după ce a suferit o recidivă a fracturii de metatarsian. Şi Ivo Pinto acuză dureri la spate, astfel că a fost folosit doar în primul amical al iernii, cu Ferencvaros. Ieri, Kapetanos a suferit o entorsă la glezna stîngă, în minutul 65. Grecul a fost înlocuit cu Weldon.

Pariul Diogo Valente
Paszkany l-a remarcat pe mijlocaşul Diogo Valente, după partida de verificare cîştigată în faţa spaniolilor. "Începe să semene cu jucătorul pe care l-am ochit în tricoul lui Academica şi pentru al cărui transfer am insistat. E adevărat, am jucat împotriva unei echipe formate din jucători tineri, nu e foarte relevant, dar e îmbucurător faptul că jocul a început să se lege", a declarat Paszkany la emisiunea Fotbal LOOK.

Beto, în Primera Division
Fostul portar al clujenilor, Antonio Beto, a semnat un contract pe 6 luni cu gruparea spaniolă FC Sevilla. Jucătorul a fost împrumutat de Braga, pînă la vară, însă echipa andaluză şi-a asigurat şi opţiunea pentru un transfer definitiv, în cazul în care goalkeeperul portughez va avea avea evoluţii convingătoare.

"Mi-ar plăcea să-l văd pe Deac titular. E un luptător, un jucător care face ambele faze foarte bine. Vine după o accidentare, aşa că mai trebuie să acumuleze forţă şi să intre în joc mai bine" (Iuliu Mureşan, preşedinte CFR Cluj)

Malaga B - CFR Cluj 1-4
Au marcat: Sergi (27) / Cadu (30, pen.), C. Deac (47, pen.), Kapetanos (53), Rui Pedro (89)

CFR Cluj: Felgueiras - Panin, Cadu, Piccolo, Sepsi - Godemeche, G. Mureşan - C. Deac, Rui Pedro, D. Valente - Kapetanos (Weldon, 68). Antrenor: Paulo Sergio

AMICALELE CLUJENILOR LA MARBELLA
CFR Cluj - Ferencvaros 1-0
CFR Cluj - FC Lucerna 1-0
CFR Cluj - Young Boys Berna 1-1
CFR Cluj - Malaga B 4-1
CFR Cluj - Dnepr (vineri, 1 februarie)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
catalin_cj
catalin_cj  •  31 Ianuarie 2013, 21:49

beto la sevilla? bun portar am avut

cfrclujole
cfrclujole  •  31 Ianuarie 2013, 13:40
Postat de caiusserban pe 31 Ianuarie 2013, 12:35

Mai stie cineva ceba de Backary Sare?

Inca accidentat la fel ca Ronny si Martinez.

caiusserban
caiusserban  •  31 Ianuarie 2013, 12:35

Mai stie cineva ceba de Backary Sare?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează