FOTBAL  »  AMICALE  »  DINAMO - LOKOMOTIV PLOVDIV 6-1

VIDEO Final de vis » Dinamo a încheiat în forţă amicalele, 6-1 cu Lokomotiv Plovdiv. Dorin Rotariu a făcut spectacol!

Articol de - Publicat duminica, 09 februarie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 08 februarie 2014 20:41

Dinamo a terminat amicalele din această iarnă în stil de mare echipă după ce a făcut spectacol aseară cu Lokomotiv Plovdiv


"Cîinii" s-au dezlănţuit aseară, la ultimul amical dinaintea întoarcerii acasă, şi au umilit Lokomotiv Plovdiv, scor 6-1, aceeaşi Lokomotiv care a învins-o săptămîna trecută pe Steaua cu scorul de 2-1.

Click aici pentru VIDEO!

Stoican a început partida cu două vîrfuri autentice, Bilinski şi Joel Thomas, care s-au dovedit necruţători în faţa porţii bulgarilor. Polonezul venit în această iarnă în Ştefan cel Mare a deschis scorul, 23, din interiorul careului, după o pasă venită de la Lazăr, iar Joel l-a imitat 3 minute mai tîrziu, cînd a pătruns în careu din dreapta, unde a driblat scurt un adversar şi a şutat în vinclul colţului lung.

Bulgarii nu au mişcat în faţa lui Dinamo şi au reuşit prima ocazie în minutul 41 al partidei, cînd Bălgrădean a respins un şut slab în corner.

"Roti show"
După pauză, "cîinii" şi-au arătat cu adevărat colţii şi au marcat din toate poziţiile în poarta lui Akalski. Decarul Matei i-a pus mingea în gheată nou intratului Rotariu, 54, care a îndeplinit o simplă formalitate din careul mic - golul de 3-0. Şase minute mai tîrziu, Roti a ieşit iar la rampă şi a majorat scorul la 4-0 cu o lovitură de cap din interiorul careului.

Ionuţ Şerban, 74, a marcat un nou gol de generic, după cel din lovitură liberă dat în meciul cu Korona Kielce - şut sub transversală de la 25 de metri, pentru 5-0. Ultimul gol al lui Dinamo a fost marcat tot de mijlocaşul de 18 ani al "cîinilor", Dorin Rotariu, care a scăpat singur cu portarul, pe care nu l-a iertat, şi astfel a semnat hattrick-ul. Arbitrul partidei a dictat în ultimul minut de joc un penalty inexistent în favoarea bulgarilor, din care au marcat golul de onoare.

Dinamo - Lokomotiv Plovdiv 6-1
Au marcat: Bilinski (23), Thomas (26), D. Rotariu (54, 60, 75), I. Şerban (74)
Dinamo: Bălgrădean – Bărboianu, Thicot, Dr. Grigore, Grecu – V. Lazăr, Boubacar, C. Munteanu, Cherchez – Bilinski, J. Thomas. Antrenor: Flavius Stoican. Au mai jucat: Samoilă, Nedelcearu, A. Radu, Velici, Diakhate, D. Rotariu, I. Şerban.


Rezultate lui Dinamo din cele două cantonamente
ANTALYA
Dinamo - Qarabah FK (Azerbaidjan) 0-1
Dinamo - FK Luci Vladivostok (Rusia) 0-1
Dinamo - FK Cernomoreţ Odesa (Ucraina) 1-1
- A marcat: Velici (79)

MARBELLA
Dinamo - Korona Kielce (Polonia) 2-1
- Au marcat: I. Şerban (33), Bilinski (56)
Dinamo - Dinamo Kiev 1-3
- A marcat: Dr. Grigore (81 pen.)
Dinamo - Guangzhou Evergrande (China) 2-0
- A marcat: Ţucudean (1, 16)
Dinamo - IFK Goteborg (Suedia) 2-0
- Au marcat: Thicot (34), Bilinski (81)
Dinamo - Lokomotiv Plovdiv (Bulgaria) 6-1
- Au marcat: Bilinski (23), Thomas (26), D. Rotariu (54, 60, 75), I. Şerban (74)


"Orice jucător de atac îşi doreşte să marcheze de la meci la meci. Nu mă afectează criticile pentru că am doar 18 ani şi încerc să ajut echipa cît pot. Încă nu sînt jucătorul pe care să se bazeze toată echipa. Eu trebuie să îmi văd de antrenamente şi să cresc valoric cît mai mult posibil"
Dorin Rotariu, mijlocaş Dinamo

"Am încredere în Roti şi atunci cînd trece prin momente mai puţin favorabile pentru că ştiu ce face la antrenamente şi cît munceşte. Sînt mulţumit de toţi jucătorii din atac"
Flavius Stoican, antrenor Dinamo

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  09 Februarie 2014, 13:42
Postat de leonv pe 09 Februarie 2014, 11:13

Baiete,pune mana pe statistica facuta cu nr spectatorilor ( nu taranii de la protv) in turul campionatului sa vezi cati au fost aia"300" asta ca sa nu pierzi timpul degeaba pe net.

Ca sa poti sa faci asta trebuie sa stii sa citesti, iar el saracu....

mirceab26
mirceab26  •  09 Februarie 2014, 11:27
Postat de leonv pe 09 Februarie 2014, 11:13

Baiete,pune mana pe statistica facuta cu nr spectatorilor ( nu taranii de la protv) in turul campionatului sa vezi cati au fost aia"300" asta ca sa nu pierzi timpul degeaba pe net.

Dinamo a avut, conform statisticilor cei mai multi suporteri prezenti pe stadion in meciurile de acasa, dar, si cei mai multi suporteri pe stadioanele din deplasare. Studiati statisticile, oilor si apoi comentati pe aici! E foarte posibil ca in retur sa ne batem la numarul de spectatori cu Petrolul care i-a luat pe Mutu si Zicu. Restul e can can! Forta Dinamo!

leonv
leonv  •  09 Februarie 2014, 11:13
Postat de blaugrana. pe 09 Februarie 2014, 09:47

Care toata lumea bre? 300 sunt "toata lumea"?

Baiete,pune mana pe statistica facuta cu nr spectatorilor ( nu taranii de la protv) in turul campionatului sa vezi cati au fost aia"300" asta ca sa nu pierzi timpul degeaba pe net.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează