FOTBAL  »  AMICALE  »  DINAMO

VIDEO Înfrângere pentru Dinamo în ultimul amical din Slovenia! "Câinii" au pierdut cu ocupanta locului 11 din Rusia

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 11 iulie 2016 15:19

Dinamo a pierdut amicalul împotriva ruşilor de la Amkar Perm, locul 11 în sezonul trecut din Rusia. Scorul a fost 0-1, unicul gol al partidei venind în repriza secundă.

VEZI VIDEO

După o primă repriză echilibrată, în care ambele formații au ratat ocazii importante, rușii au înscris în minutul 57. Salugin a punctat cu latul din 4 metri, având poarta goală în față.

Este singura înfrângere a lui Dinamo în amicalele din al 2-lea stagiu de pregătire. Câinii primiseră un singur gol până la partida de azi.

Revenirea dinamoviștilor în Bucureşti este programată pe 13 iulie, la la ora 20:20.

Echipa de start: Penedo – Corbu, Nedelcearu, Mevlja, St. Filip – I. Șerban, Busuladzici, P. Anton – D. Rotariu, Gnohere, P. Petre

Rezultatele lui Dinamo din partidele amicale:

Dinamo București - Dinamo Moscova (Rusia) 5-0
Dinamo București - Zorya Luhansk (Ucraina) 0-0
Dinamo București - Celje (Slovenia) 1-1

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (246)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  12 Iulie 2016, 08:58

Un rezultat exceptional, un alt pas spre scrierea istoriei. De remarcat ca Amkar se afla la primul meci si a schimbat complet echipa in repriza a doua, ca obosisera titularii dupa votcile baute in noaptea precedenta...

bvd_magheru
bvd_magheru  •  12 Iulie 2016, 03:20
Postat de bigdeal pe 12 Iulie 2016, 03:10

Bă băiatule, tu suferi rău

Tu pe ce meleaguri straine de Ro te-ai stramutat dezradacinatule ? Unii gasesc motive mai plauzibile cica ar fi greci la origini !! Oricum nu ai scris nimic PATRIOTULE !

bigdeal
bigdeal  •  12 Iulie 2016, 03:10
Postat de bvd_magheru pe 11 Iulie 2016, 23:58

Eu asa as face . Afara cu NATO si niciodata cu rusii. Tzara nealiniata . Suverantiatea as recapata-o dupa nationalizarea padurilor, paminturilor ,bancii nationale care sa nu mai asculte de nepotii lui rostchild's etc...La inceput as trimite la bulau citeva zeci de mii de romanasi care au cresuct prost dupa anii 80 '. Nesimtire ca acolo mai rar . Din visinescu asa face un erou . Legat de sport i-as lasa numai pe astia de la gesepe . Restul le-as inchide redactiile . Nu m-as supara pe Maria Andries nici daca m-ar desfiinta importnat pentru mine ar fi sa terminam reactorele 3 si 4 pentru ca 1 si 2 au fost terminate inainte de 89 .

Bă băiatule, tu suferi rău

Vezi toate comentariile (246)
Comentează