FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  RAPID

Declaraţii-şoc ale lui Daniel Pancu după 1-2 cu Steaua: "Cu lotul ăsta n-avem nici o şansă să ne salvăm!" » Dezvăluiri din vestiar

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 iulie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 20 iulie 2014 00:13

Daniel Pancu nu e dezamăgit că Rapid a pierdut în faţa Stelei în Cupa Ligii, scor 1-2. Căpitanul Rapidului trage alarma: "cu lotul ăsta nu ne salvăm!"

"Cu acest lot nu numai că vom retrograda, dar nici n-am mai putea promova. Pentru noi a fost ca un meci de pregătire, ştiţi ce situaţie e la noi acum. Poate chiar 10-11 jucători noi ne-ar trebui, ca să existe concurenţă.

Cei care sînt în măsură să ia decizii trebuie să se grăbească. Suporterii ar trebui să pună presiune, mai avem o săptămînă.

Noi sîntem nemulţumiţi, avem restanţe. Alţii în Liga 1 sînt cu salariile la zi, prime... Noi nici nu mai ştim ce înseamnă o primă, nici nu mai ştiu cum se scrie acest cuvînt", a spus Pancu la Look TV.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (46)
lucianostelistu
lucianostelistu  •  20 Iulie 2014, 16:00

BAI ASA E TIGANI , ROMI, NEGRI, AMPUTITI.......asta e ECHIPA DE ROMI, NEGRI, AMPUTITI...... hai start la anjuraturi............................ T.......R....

ertyuiop
ertyuiop  •  20 Iulie 2014, 12:20

Cred ca nu avem sanse sa castigam titlul anul asta, Rapid e mare favorita.......evident, cu clasamentul intors! :)))

vali12
vali12  •  20 Iulie 2014, 11:20

cum asa? pai imediat dupa meciul cu CSU Craiova acelasi pancu striga ca nicio echipa nu vine in giulesti din postura de favorita.Se pare ca Steaua chiar si cu a 3-a echipa tot este favorita in fata echipei de sub pod.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează