FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  CHIAJNA - DINAMO 3-0

Dinamoviștii, fascinați de sistemul de joc al Chiajnei: "E ceva nemaiîntâlnit în fotbalul românesc"

Articol de GSP - Publicat joi, 10 martie 2016 20:13

Paul Anton și Valentin Lazăr au rămas surprinși de sistemul de joc al Concordiei Chiajna (n.r. 5-3-2) în meciul pierdut de Dinamo în turul semifinalelor Cupei Ligii, scor 0-3.

"Azi am făcut un meci foarte prost. Dacă eram atenți, puteam evita acest scor. Nu știu ce s-a întâmplat. În viața unei echipe se mai întâmplă și astfel de accidente. De-asta e fotbalul frumos, pentru că mereu apar surprize. Au fost mai buni decât noi. Felicitări! Chiajna are un sistem de joc nemaiîntâlnit în Liga 1, se pare că le merge foarte bine", a spus Anton la Digisport.

"Nu mă așteptam să pierdem de o asemenea manieră. Speram la un rezultat pozitiv. Cred că putem remonta rezultatul, mai ales că în campionat le-am dat patru goluri. E un sistem nou pentru fotbalul românesc la Chiajna. Dar noi suntem dezamăgiți de noi.

Nu am avut o evoluție bună, dar eu sper să-mi revin și să pot juca așa cum trebuie. Nu sunt blocat psihic, îmi fac antrenamentele cum trebuie, dar nu știu de ce nu-mi iese nimic la meci. Chiajna a adus jucători care au jucat în campionate puternice, cred că se pot salva de la retrogradare" Valentin Lazăr

Playtech: Anamaria Prodan, mesaj nimicitor pentru Reghe: “Dacă m-aş fi căsătorit cu acest bărbat, el ar fi devenit prim-ministru”


Comentarii (11)
caminero
caminero  •  11 Martie 2016, 10:05

Dacă în retur le dăm 4-0 şi trecem în finală ... atunci clar aici a fost ceva suspect. Rezerve, rezerve, dar nici chiar aşa ...

cobra_z
cobra_z  •  11 Martie 2016, 08:32

un meci suspect...in functie de rezultatul retur ne vom da seama de ce

andyandrei2015
andyandrei2015  •  10 Martie 2016, 23:37

hhahaha,asta cred ca era mai bine pt dinamovisti sa ramana la chiajna,ii distruge pe dinamo !

Vezi toate comentariile (11)
Comentează