FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  STEAUA

EXCLUSIV Gazeta a fost confirmată! Steaua va fi îmbrăcată din nou în alb, după 30 de ani » Azi va fi purtat în premieră! Vezi cum arată tricourile

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 iulie 2016 10:47

1986-2016. Albul revine la Steaua după 30 de ani, special pentru a celebra cîștigarea Cupei Campionilor Europeni!

Steliștii vor fi îmbrăcaţi astfel în 2016 și într-o tentativă de împăcare cu fanii. Sponsorul tehnic, Nike, i-a pregătit o surpriză Stelei, așa că acest echipament festiv va fi purtat în partidele din deplasare din sezonul următor.

Meciul din această seară cu Chiajna, din finala Cupei Ligii, va fi primul în care Steaua va îmbrăca noul echipament. Meciul este în direct la Digi, Dolce, Look și liveTEXT pe GSP.RO de la 20:00. 

Gazeta a anunțat de la 1 februarie 

Gazeta Sporturilor a anunțat că Steaua va fi îmbrăcată în tricouri alb încă de la 1 februarie. Chiar și motivele pentru care s-a luat această decizie au fost prezentate atunci în ziar și pe site-ul GSP.RO. 

706417 01

poza3

CE ZICE NIKE

"Pentru a celebra 30 de ani de la această reuşită, noul echipament de joc pentru meciurile desfăşurate în deplasare a fost inspirat de designul echipamentului folosit de echipa în meciul care i-a adus titlul de campioană europeană.

Noul echipament este de culoare albă, cu detalii de culoare roşie. Gulerul are formă modernă - v-neck, şi are integrată o bandă de culoare roşie în partea din spate.

Părţile laterale ale echipamentului au o dungă de culoare roşie care se întinde pe toată lungimea tricoului şi a şorţului. Dungile laterale expandeaza, atunci când jucătorul se află în mişcare, pentru a oferi o ventilaţie îmbunătăţită şi pentru a dezvălui inserţii de culoare albastră care sunt poziţionate dedesubt.

Jambierele sunt de culoare roşie şi prezintă un grafic de culoare albastră în zona gambelor. Prin contrast cu tricoul şi şorţul ele scot în evidenţă cea mai dinamică parte a corpului jucătorului, zona de jos a picioarelor, pentru a accentua senzaţia de viteză şi pentru a oferi o un plus de culoare.

Noul echipament de joc al echipei FC Steaua Bucureşti va fi disponibil în reţeaua de magazine Nike din România începând cu luna august", se arată într-un comunicat Nike.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (156)
merace
merace  •  17 Iulie 2016, 17:24

Steaua in alb?! Deci devine o pitica alba?! :D hahaha

haideusicfr
haideusicfr  •  17 Iulie 2016, 19:11

135 de comentarii pentru importantul sau interesantul subiect al echipamentului Stelei.e ca si cu virusul ala de care se teme halep..isterie comica..

sharpe
sharpe  •  17 Iulie 2016, 18:11

WOW !!!!! in '86 erau fotbaliști ai 'telei,iar acum sunt doar jucatorii/*** oierului....nici o legătura...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (156)
Comentează
Close