FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  CHIAJNA - DINAMO 3-0

Jucătorii Chiajnei exultă după victoria cu Dinamo: "Aveam nevoie de acest succes"

Articol de GSP - Publicat joi, 10 martie 2016 20:02

Cristi Bălgrădean și Marius Pena, jucătorii Concordiei Chiajna, au vorbit despre victoria echipei lor din semifinalele Cupei Ligii în fața lui Dinamo, scor 3-0.

"Nu ne considerăm deja calificați, mai e de jucat și returul. Ăsta e fotbalul, jocul se poate schimba de la săptămână la săptămână. Probabil s-a terminat ghinionul la noi. Cred că a fost și un blocaj la echipă, ținând cont că n-am mai câștigat de multe meciuri. A fost o victorie frumoasă", a spus Cristi Bălgrădean la Digisport.

"Ne dorim să jucăm finala Cupei Ligii și sperăm să ne salvăm și de la retrogradare. Aveam nevoie de această victorie pentru a ne reveni psihic. Azi am plecat de premisa de a nu lua gol și iată că ne-a ieșit. Milevski e un jucător foarte bun și știe să-și pună și coechipierii în valoare"
Marius Pena

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
194362334230310
Robert Damian  •  10 Martie 2016, 22:02

Se pot spune multe,eu cred ca dinamu nu are echipa,vre-o doi daca sant buni de ceva!!!Restul,se cheama....arbitraje,politic si chiar noroc !!!!Asa ca....lasati-ii sa se pregateasca de Sampon League!!!!MIAUUUUUUUUU

bianconerri
bianconerri  •  10 Martie 2016, 21:15
Postat de geogeo pe 10 Martie 2016, 20:29

A avut dreptate Gigi cand a zis, dupa Chiajna - Steaua 0-2: "O sa vedeti voi Chiajna. O sa le faca dinamovistilor ce le-am facut noi lor". Ce-i drept, n-a nimerit-o din prima, dar a nimerit-o. Inca e chiar mai rau decat a zis el. Exista insa o explicatie. Negoita stie cand, cine, unde si cat.

Așteaptă tu să nimerească și profeția cu Voluntari. Din a 2-a, a 3-a...

geogeo
geogeo  •  10 Martie 2016, 20:39
Postat de babahuda pe 10 Martie 2016, 20:33

ba da s-a gresit ..dar acela care a gresit cand il face mare fotbalist pe Eric ,cand il forteaza pe Lazar,cei care il sustin pe Marc ca a fost tacsu fotbalist ,cine il ridica in slavi pe Rotariu ,fundas dreapta e lipsa .Hanca e altceva decat fotbalist (nu dezvolt ) acesta e Rednic care cocoloseste jucatori intentionat cum e eRIC i impus Lazar si Rotariu .. chiajna a avut 3 ocazii si le-a fructificat ..eu am spus inainte de meci ca bate chiajna la 2 goluri cand am vazut echipa de start ..cu copii de 1-17,19 ani si uni i care nu sunt fotbalisti de liga 1 ..

Dinamo are echipa buna, dar nu are lot. Experimentele de la Steaua si Astra, cu rezervele, nu tin la Dinamo, pentru ca nu au rezerve de valoare apropiata cu titularii. Pe de alta parte, daca joci mereu cu aceiasi jucatori, ii epuizezi. E greu, dar...de-aia ai antrenor...mai ales ca e stramb...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează