FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  STEAUA - PANDURII, MIERCURI, 20:00, DIGI, LOOK PLUS, DOLCE, GSP.RO

Miercuri se decide cîștigătoarea Cupei Ligii » Cine se va impune în meciul Steaua - Pandurii?

Articol de GSP - Publicat marti, 19 mai 2015 09:24

Steaua și Pandurii se vor întîlni miercuri în finala Cupei Ligii. Meciul va începe la ora 20:00 și va fi în direct pe DigiSport, DolceSport și Look Plus și liveTEXT pe GSP.RO.

Steaua și Pandurii se vor lupta pentru primul trofeu al acestui sezon și pentru a cîștiga în premieră Cupa Ligii.

Deși poate cîștiga primul trofeu din cariera de antrenor, Costel Gâlcă pare dispus să odihnească mai mulți dintre titulari. 

"Cred că în Cupă li se va da o şansă jucătorilor care au evoluat mai puţin. Vrem să cîştigăm finala, dar obiectivul principal este campionatul", a spus Helmuth Duckadam.

Cum ar putea arăta Steaua: Cojocaru - Rîpă, Tamaş, Varela, Guilherme - Breeveld, L. Filip - Ad. Popa, N. Stanciu, Chipciu - G. Iancu

De cealaltă parte, Pandurii, echipă aflată pe locul 10 în Liga 1, își poate salva acest sezon cîștigînd Cupa Ligii.

"Am demonstrat în retur că putem să o învingem pe Steaua și putem s-o facem încă o dată", a spus Edi Iordănescu la DigiSport.

Cine va cîștiga finala Cupei Ligii?

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
suporter_fotbal
suporter_fotbal  •  20 Mai 2015, 08:37

la cum a jucat in acest an steaua...sunt sanse mari sa nu castige

benise
benise  •  19 Mai 2015, 20:34
Postat de zidane92 pe 19 Mai 2015, 17:00

Joaca Steaua in finala? Ziceti-mi si mie ce lot au,eu stiam ca joaca FCSB in finala,e bine atunci ,inseamna ca e o echipa de traditie macar in finala!

*** nu-i problema!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zidane92
zidane92  •  19 Mai 2015, 17:00

Joaca Steaua in finala? Ziceti-mi si mie ce lot au,eu stiam ca joaca FCSB in finala,e bine atunci ,inseamna ca e o echipa de traditie macar in finala!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează